Niunia,dzięki

tylko wariat by nie chciałjola1313 pisze:Iza,jeśli się rozrosną szyszeczki i chcesz,to dostaniesz![]()
![]()
Niunia,dzięki![]()
Cudne widoki jak sie patrzy na takie okno storczykowo-fiołkowo-skrętnikowe.jola1313 pisze:Nowa porcja zdjęć![]()
![]()
Okno storczykowo-fiołkowo-skrętnikowe. Skrętnik od Izy14 rozwija kolejne kwiaty![]()
![]()
Nowe zdobycze.Od lewej z góry;hortensja,fuksja,hortensja,?,?,lantana?niecierpek,ostrokrzewy?- różowa.
![]()
Ten irys ma większe kwiaty od tych innych, Lilia
![]()
Czy ktoś wie,jak się nazywają te rumianki? I maślaczki znalezione na łączce przy krowach.Pyszne były,tylko trochę mało![]()
![]()
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM![]()
Dziękujęmmaryla pisze:Ogrodowe i doniczkowe,wszystkie Twoje kwiaty są super maja piękne kolory.![]()
Ale ja jestem w trakcie choroby "skrętnikozy", to wpadl mi w oko żółty skretnik (czy to naprawde jest skrtniK), ma super kolor
A bardzo możliweNiunia1981 pisze:Joluś a ta bylinka na ostatnim zdjęciu to czasem nie głowienka??
Tak mi się wydawało.Hura!!!!szarotka66 pisze:Na epiphyllum to pąk kwiatowy. Czekam na różowego
Hm,raczej nie.A ta tojeść to jak wyglądaszarotka66 pisze:Jolka czy to możliwe żeby z roślinkami od Ciebie dostała miętę, bo coś mi wyrosło w tojeści i nie jestem pewna?
No Iza skula wstydź sięizabela skula pisze:super rośliny, ale skrętnik naj, naj, naj