Nareszcie robię to co lubię
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: nareszcie robię to co lubię
Jolu - uroczy, kolorowy ogród, z każdym zdjęciem coraz piękniej. Ten różowy powojnik (dzwoneczki) to Diana? Piękny jest.
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Simbi powojniki to jedne z moich ulubionych, chociaż mogę tak powiedzieć o większości kwitnących. Diana pnie się przy troszkę nierównej choince, więc ma za zadanie trochę odwracać uwagę od niej. Z makiem to bym trochę poczekała, żeby nie było tak że go stracisz. A może lepiej go posiać z nasion?
Stokrotko- no wiesz- teraz jak spojrzę na mak to na pewno przypomni mi się Twoje porównanie

Majowa- witaj. Dzięki za miłe słowa. Powojnik to rzeczywiście PRINCESS DIANA. Bardzo go lubię. To mój drugi, pierwszy podgryzły nornice
Kilka fotek z dnia dzisiejszego

To moja jedyna róza na pniu drzewkowata oraz begonie które po zeszłym sezonie dostałam od koleżanki ( w tym roku też mają być)

Taką figurkę dostałam od brata i bratowej w prezencie

A teraz kilka fotek misz-masz

- Gosia123A
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Jolusiu
co masz za kępę lili,czy liliowców koloru ślicznego żółtego, czy podobny.Bardzo mi się podoba

Jaki fajny ten skalniaczek z karmnikiem! A róża kwitnie przepięknie.
- stokrotka_polna
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
Jolu pięknie zestawiasz kolory. Takie kontrasty ślicznie wychodzą potem na zdjęciach
.
Podoba mi się też figurka od bliskich, to taki tajemniczy, sentymentalny dodatek do grządek

Podoba mi się też figurka od bliskich, to taki tajemniczy, sentymentalny dodatek do grządek

"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Podoba mi się zestawienie bratków z pięciornikiem i chyba koleus? Nie znam tej roślinki. Figurka słodka
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Pięknie! Ilość kwiatów mnie zachwyca 

Piknie wszystko kwitnie
Różyczka cudna, jestem ciekawa jak przezimuje. A co do figurki - to ja też bym chciała dostawać takie cudeńka 

Maki są po prostu cudne!!!!! Strasznie mi się podobają. A na nasiona ostróżki chętnie się piszę, ciężko taką odmianę dostać. Mogę się zrewanżować nasionami, albo sadzonkiami dzwonków, mam różne.
- rumiankowa
- 100p
- Od: 30 maja 2011, o 16:46
- Kontakt:
Piękne róże i begonie
i figurka też
to chyba pierwsza figurka ogrodowa, która mi się podoba...

- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45

Bardzo mi miło że wpadałyście mimo że mnie troszkę nie było. Nie wiem jak Wy ale ja coraz gorzej znoszę huśtawki pogody, nie mam siły na nic, robię wszystko w zwolnionym tempie. W pracy szukam osób które chodziły by za mną celem popychania mnie do przodu, w samochodzie potrafię zasnąć czekając na zmianę świateł. SKS starość k.... starość.
Dziś pokażę Wam efekt miękkiego serca, czyli każdej nowej siewki szkoda ruszać bo przecież ona juz żyje no i kwitła będzie. Ostatni raz tak zrobiłam bo teraz boję się że wszystkie niskie roślinki albo zdziczeją albo dostaną mączniaka

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój mak jest inny,też bardzo ładny,ekspansywny,czasami tępię go za bardzo,ale ten jest niesamowity,słusznie porównany do garderoby Makowej Panienki
I w takiej ilości to dopiero robi wrażenie
Niesamowite jest też zdjęcie powojnika w objęciach świerka
Musiałam ponadrabiać,bo też rzadko ostatnio bywałam na forum 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Gdyby nie fakt, że pod spodem masz inne nasadzenia, to było by super, bo pięknie ten mak wygląda . Nieźle zaszalałaś 

Nie, no ten mak powala mnie po prostu, jest przecudny. Co to za odmiana, bo muszę sobie takiego sprawić, choćby nie wiem co!

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Bardzo mi się podoba makowisko-śliczne