Vertigo dzięki bardzo się cieszę jak komuś się podoba jest to bardzo miłe i budujące
Joasiu kupiłam trzy szt GdF aby uzupełnić dziury po szkodach i teraz się bardzo cieszę z takiego obrotu sprawy rozjaśniły rabatkę, oby tylko dobrze rosły i zimowały to będzie super na razie to maleństwa jeszcze
Grażynko mały ogródeczek, ale trochę napakowany częściowo uzupełnione nasadzenia więc zawsze jakiś kwiatuszek się znajdzie
AniuDS dzięki serdeczne kocham ten mój mały świat i pod wpływem tego FO upiększam te "ciutki" od paru lat
Żabeczko można, można sama mam z tymi nazwami problem, ja też nie słyszałam o wielu roślinach i nazwach tu na FO jak człowiek próbuje śledzić niektóre wątki to wiele może się dowiedzieć oferty Rosariów też są bardzo pomocne w tej edukacji
to czas pokazać inne różyczki trochę może stargane nocnym deszczem na początek My Girl
W&Catedral ma jakieś dziwne kwiaty
Polarsen
New Dawn
Blanc double do Caubert
Rene de Fiolete
Teasing Gergia
Bernstein
Terese Bugnet
Roter Korsar
stale kwitnąca Ritausma i Moje Hammanberg I UWAGA po miesiącu od kwitnienia dzisiaj zobaczyłam to na Agnes
to może jeszcze rzucik
i jeszcze jedna zapomniałam pokazać nowy nabytek dzisiaj mimo nocnego mocnego deszczu i wiatru prezentuje się znakomicie o zapachu jeszcze nic nie mogę powiedzieć bo trawa zbyt mokra aby się położyć do obwąchania tego maleństwa
Piano
Asiu - Winchester Catherdral (jako sport Mary Rose), próbować rewersować do Mary Rose, czasem na białym kwiecie wręcz pojawiają się różowe pasma. Nie mówiąc już o regule pierwszego kwiatu, który często nie wygląda jak typowy dla odmiany.
Joasiu,
Pokazałaś nam bardzo zadbany ogród, róże piękne.
Lubię je oglądać jak kwitną i czytać jak się sprawują w innych ogrodach.
Widzę My Girl, ja też ją mam ale jeszcze pąki są zamknięte.
Bardzo mnie ciekawi jej kwiat, podobno jest piękny
Joasiu W&C własnie mnie zaskoczyła już myślałam że z nią jest coś nie tak, ale dzięki za wyjaśnienie choc te różowe smużki są nawet fajne
Grażynko jestem pewna że gdybym miała większy ogród to też by tak było
Aniu mały ogródek to i rzucików mało, ale zobaczę czy jeszcze można inaczej focić
Maju dzięki serdeczne, ja też w ten sposób łykam różną wiedzę na tym FO i staram się ją przekazywać dalej, My Girl rośnie u mnie od miesiąca to jej pierwszy pąk więc w realu jeszcze kwiatu nie widziałam, ale wygląda na to że chyba będzie piękny jeśli wiatrzysko dzisiaj nic nie popsuło to jutro cyknę fotkę,
wczoraj obwąchałam Piano i jestem zawiedziona choc kwiat jest piękny nawet po deszczu zobaczymy jak długo to potrwa