To również trzymam kciuki za Twoją budowę. Ja już mam mojej po dziurki w nosie, chętnie bym już na wszystko machnęła ręką

Odp do nr 2 kompozycja bardzo ładna nic nie ugryzajrumiankowa pisze:Dziś po kilkudniowym upale małe orzeźwienie - deszczyk![]()
Domowe roślinki dobrze się mają.
1. Anturium z promocji zabiedzone i zniszczone odżyło aż miło. Wycięłam pokiereszowane liście bo puściło nowe śliczne. Ostatnio widziałam roślinki tej wielkości i w tym stanie co ja mam teraz za 35 zł. Moje było za 6 zł i niczym nie ustępuje tym za 35![]()
2. Taką oto kompozycję (w tej doniczce brązowej) dostał mój K. i nie wiem co to, jak macie pomysł jak to ugryźć to dajcie znać![]()
3. Storczyk również zabiedzony i reanimowany ma 2 pąki, które już lada dzień otworzy![]()
4. Begonia ujawniła swój kolor![]()
5. Fuksja przekwitła, uszczykiwałam ją i teraz znów się zbiera by pokazać na co ją stać![]()
6. Kupiłam w Ikei za złotówkę pelargoniętylko 1 pączek póki co się otworzył ale widzę, że kolor intensywny i fajny. Zapach liści pelargonii kojarzy mi się zawsze z dzieciństwem...
![]()
7. balkonowe przedszkole. Siewki sałaty, mięta i kiełkujące bratki z nasion własnoręcznie pozyskanych. Zobaczymy co wyjdzie z nich bo raczej nie powtórzą cech![]()
8. Taka oto niespodzianka mnie dziś rano przywitała. Wiesiołek się ukazał naszym oczom i nas zaskoczył bo myślałam, że to zupełnie inna roślinka a wiesiołka upatrywałam w zupełnie innej doniczce :P tak to jest jak się zamawia kilka podobnych roślin :P
9. Bazylia - ta duża to marketowa ciągle odbija a te maleństwa to z siewu, oj będzie kępa niedługo gęsta![]()
No i dzisiaj przychodzą róże!!