Kwiaty cudne a ta biała magnolia rewelacyjnie wygląda (moja się zbiesiła i ledwo drgnęła).
Mój ogród - eleka
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu,piekna wiosna u Ciebie!
Kwiaty cudne a ta biała magnolia rewelacyjnie wygląda (moja się zbiesiła i ledwo drgnęła).
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elu, niesamowite masz tulipany...a ten pomarańczowy
Troszeczkę chyba Ci zazdroszczę 
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Guciu byłam właśnie u Ciebie i napisałam prawie to samo.Jednak to czego nie mamy nęci nas najbardziej.
Empuzo, a czemu się zbiesiła?
Ponieważ każdorazowe wyjście do ogrodu nieodmiennie każe mi utrwalać to, co widzę, to znów muszę się podzielić z Wami pięknem wiosny.Teraz już tylko kilka fotek

Wyszło kilkanaście, ale inaczej się nie dało.
Ponieważ każdorazowe wyjście do ogrodu nieodmiennie każe mi utrwalać to, co widzę, to znów muszę się podzielić z Wami pięknem wiosny.Teraz już tylko kilka fotek

Wyszło kilkanaście, ale inaczej się nie dało.
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Elu, mamy ją juz trzeci rok - podlewamy nawozikiem naturalnymeleka pisze:Guciu
Normalnie zbiesiła się kaczerpicha czerepacha
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
U mnie też już kwitnie ten sam powojnik. Piękny masz migdałek. Tulipanki też super. A co to jest za roślinka na 3 fotce ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Grzegorz B
Krysiu, to cl.constans.W zeszłym roku kwitł nawet wcześniej, ale to oczywiście zależy od pogody.Inne z moich clematisów też są jeszcze w pieluszkach, ale niedługo powinien zakwitnąć Bees Jubile.
Elizabetko szkoda, że nie chcą się otwierać, bo w powiększeniu max. lepiej widać.Mimo, że są to zdjęcia robione aparatem z telefonu.Zapraszam później, może się uda.
Grażynko na 3 fotce w ostatniej sesji jest Fiołek motylkowaty 'Freckels'.
Grzesiu, ja nawet nie pamiętam, że takie tulipany rosną u mnie.Co wiosna to niespodzianka.Ale zgodzę się z Tobą,że są śliczne.Dlatego robię im zdjęcia by pamiętać i staram się je pogrupować, ale zawsze jakoś mi nie wychodzi i są trochę pomieszane.
Elizabetko szkoda, że nie chcą się otwierać, bo w powiększeniu max. lepiej widać.Mimo, że są to zdjęcia robione aparatem z telefonu.Zapraszam później, może się uda.
Grażynko na 3 fotce w ostatniej sesji jest Fiołek motylkowaty 'Freckels'.
Grzesiu, ja nawet nie pamiętam, że takie tulipany rosną u mnie.Co wiosna to niespodzianka.Ale zgodzę się z Tobą,że są śliczne.Dlatego robię im zdjęcia by pamiętać i staram się je pogrupować, ale zawsze jakoś mi nie wychodzi i są trochę pomieszane.
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Zaczynam poszukiwania - to przepiękne pnącze,eleka pisze:Krysiu, to cl.constans.W zeszłym roku kwitł nawet wcześniej, ale to oczywiście zależy od pogody.Inne z moich clematisów też są jeszcze w pieluszkach, ale niedługo powinien zakwitnąć Bees Jubile.
czy kwitnie całe lato,powtarza kwitnienie czy tez to jego jednorazowy pokaz?
Krysiu, to jego główna odsłona.Później co prawda się powtarza, ale to już nie to samo.
Dziś dokupiłam mu dwóch kumpli - Duchess of Edindurgh i Mr. Rupel.Oby to były one, ponieważ w zeszłym roku miałam pomylone etykiety i mam teraz 2 X Jana Pawła. Nie mogę spotkać powojnika Piluu, a tak mi się podoba.Może w tym sezonie będę miała więcej szczęścia.
Dziś dokupiłam mu dwóch kumpli - Duchess of Edindurgh i Mr. Rupel.Oby to były one, ponieważ w zeszłym roku miałam pomylone etykiety i mam teraz 2 X Jana Pawła. Nie mogę spotkać powojnika Piluu, a tak mi się podoba.Może w tym sezonie będę miała więcej szczęścia.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Eluś, powojnik cudny....moje jeszcze chyba śpią
Zdobyłam w ubiegłym roku 'Piilu', ale też jeszcze nie kwitnie.....trzymam kciuki, mam nadzieję, że go wkrótce upolujesz.
Z tymi etykietami miałam podobny problem, i teraz dwa podobne rosną obok siebie, ale nie mam już siły ich przesadzać...trudno.
Zdobyłam w ubiegłym roku 'Piilu', ale też jeszcze nie kwitnie.....trzymam kciuki, mam nadzieję, że go wkrótce upolujesz.
Z tymi etykietami miałam podobny problem, i teraz dwa podobne rosną obok siebie, ale nie mam już siły ich przesadzać...trudno.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki