A na tego biedaka co Patrycja zabroniła wyrzucać - mam podobne zdanie, jak
Wiktoria. Wydaje mi się, że może to być filodendron. Do szczepki jestem druga za Patrycją zaraz...

Niunia1981 pisze:dopiero co u mnie czytałaś że na skrzynkę 60 cm trzy roślinki starczą
Wiktoria_W pisze:Widzę, że pictus już rozpanoszył się w doniczce i nie zamierza jej z nikim dzielić
Wiktoria_W pisze:Petunia faktycznie robi duże wrażenie , a jak już się u Ciebie rozgości na dobre, to zarośnie Ci pół balkonu
kociara pisze:Wydaje mi się, że może to być filodendron. Do szczepki jestem druga za Patrycją zaraz...
mika181 pisze:A mi gloksynia też wreszcie pączki zaczyna powolutku rozwijać pączka który na razie jest biały ale nie wiem jaki środek ma bo to ta od ciebie hodowana z listka i miała być bordo więc czekam aż się otworzy
dagg pisze:hej, witaj, wyglądasz bardzo sympatycznie
jola1 pisze:Bardzo milo było zobaczyć Twoją buźkę zawsze to inaczej się pisze do kogoś jak się wie jak wygląda,
rapunzel pisze:ta petunia za 6 zł to interes życia, przecież sama doniczka z uchwytem u nas na targu kosztuje w granicach 4-5 zł,
rapunzel pisze: nie mogę trochę nie pomarudzić, ze jednak posadziłaś trochę za gęsto.
rapunzel pisze:ja zużyłam od wiosny, czyli łącznie z przesadzaniem domowych chyba z 200 l
rapunzel pisze:Postaraj się tej trzykrotki w białe paski nie ukatrupić do wiosny
Marudzia pisze:aż ciekawa jestem ogólnego widoku skonczonego balkonu