Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Rzadko zaglądam do forumowych ogródków, ale u ciebie normalny obłęd, jeszcze tak mocno serducho mnie nie waliło z oczywiście pozytywnego wrazenia, faktyczny żurawkowy zawrót głowy, brak słów do dalszych komentarzy. Powiedz Iga sadząc żurawki, jaką nalezy zachować odległość między nimi, inaczej jak gęsto je sadzić, żeby był taki dywan jak u ciebie. Pozdrawiam Maria
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Iguś rabaty wzorowe pod każdym wzgędem
co każdy raz jak jestem to jest jeszcze bardziej doskonale a już wydawałoby się że nie może być jeszcze ładniej .
Genia

Genia
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No ja się wpisuję......Igo a jak tam na działce? Starcza Ci czasu?
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przepięknie ! Jak ja uwielbiam te Twoje widoczki.
-
- 200p
- Od: 10 maja 2011, o 08:46
O rajciu, po co ja tu zaglądałam??? Ale ślicznie!
Masz niesamowity dar zestawiania roślinek. Podziwiam
Masz niesamowity dar zestawiania roślinek. Podziwiam
Ewa
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
I niesamowitą rękę do roślin 

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Widoki z tarasu bajeczne .Nie tylko one .
Czy ta brukowa ścieżka jest tam od dawna .Nie pamiętam ,czy ją widziałam ,jak byłam u Ciebie .SKS

Czy ta brukowa ścieżka jest tam od dawna .Nie pamiętam ,czy ją widziałam ,jak byłam u Ciebie .SKS

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Ogromne bogactwo barw i kształtów. Aż niewyobrażalne, że to natura, że to prawdziwe. Pieknie.
A moja Golden Tiara od Ciebie już w większym cieniu i po jednym dniu pełna zycia, chyba nie lubiła tamtego miejsca
Czy moge mieć prośbę? Dostałam dzisiaj w prezencie dwie ogromne sadzonki hostowe, ale oczywiście bez nazwy. Zajrzałam do Twojego sklepu, ale takiej tam nie ma. Może to jakas krzyżowka. Czy mogłabys spojrzeć?

Ja później usunę zdjęcie, żeby nie zaśmiecać Ci wątku
A moja Golden Tiara od Ciebie już w większym cieniu i po jednym dniu pełna zycia, chyba nie lubiła tamtego miejsca

Czy moge mieć prośbę? Dostałam dzisiaj w prezencie dwie ogromne sadzonki hostowe, ale oczywiście bez nazwy. Zajrzałam do Twojego sklepu, ale takiej tam nie ma. Może to jakas krzyżowka. Czy mogłabys spojrzeć?

Ja później usunę zdjęcie, żeby nie zaśmiecać Ci wątku

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wyręczę Igę bo pewnie zajęta w ogrodzie -to nie hosta ale miodunka 

dorcia7 - Tak juz wiem
, ja zielony działkowicz jestem.... dostałam prezent jako hosty, ale też śliczna. Dzięki.

-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chyba się dzięki Wam przekonam do miodunek. Te są genialne. A zawsze wydawały mi się za skromne (w porównaniu z hostami).
akl62 - no ja też uważam, że to wyjątkowe okazy, a do tego prezent, od razu dwie sztuki

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Iwonko, z azalią nie pomogę, miałam metkę, ale ktoś był w odwiedzinach i dostał, bo chciał też taką kupić.
Aniu, przypomnij się o miodunki, co prawda pogrom był w tym roku okrutny, ale te co przeżyły mają się nieźle, i jest co skubać.
Debra, takich siewek to u mnie co roku były masy na kompost, ale w tym roku pomarzło , niestety, jak wile innych roślinek.
Dorotko, dziękuję.
Moniko.
Jolu, to nie SKS, ta scieżka powstała w tym roku, prowadzi do drewutni, do wieszaka na pranie i szklarni, też jej nie było. Trawa po zimie wyglądała , że szkoda słów, a , ze tam zawsze była wydeptana to powstała ścieżka, a za razem rabatki się powiększyły.
Sasanko, dziękuję bardzo.
Iwonko, ja też, i ubolewam,że to już lato.....
Agnieszko, na działce posiałam warzywka, ale kiepskie, teraz co kawałek wypielę posieję na zielony nawóz, niech choć na przyszły rok coś będzie. Ale owoce będą.
Gieniu, dziękuję och te wasze komplementy.
Marysiu, żurawki można posadzić gęsto, a jak mają za ciasno, bo po roku się rozrosną, to przesadzić, a przy okazji porobić sadzonki.
Jak ktoś ma 2- 3 ;letnie żurawki to robimy sadzonki, oczywiście tylko z tych co się mocno rozrastają.
Jolu, tak wygląda ścieżka od strony szklarni.

Lewa i prawa strona.

I widoczek.

Aniu, przypomnij się o miodunki, co prawda pogrom był w tym roku okrutny, ale te co przeżyły mają się nieźle, i jest co skubać.

Debra, takich siewek to u mnie co roku były masy na kompost, ale w tym roku pomarzło , niestety, jak wile innych roślinek.

Dorotko, dziękuję.

Moniko.

Jolu, to nie SKS, ta scieżka powstała w tym roku, prowadzi do drewutni, do wieszaka na pranie i szklarni, też jej nie było. Trawa po zimie wyglądała , że szkoda słów, a , ze tam zawsze była wydeptana to powstała ścieżka, a za razem rabatki się powiększyły.

Sasanko, dziękuję bardzo.

Iwonko, ja też, i ubolewam,że to już lato.....

Agnieszko, na działce posiałam warzywka, ale kiepskie, teraz co kawałek wypielę posieję na zielony nawóz, niech choć na przyszły rok coś będzie. Ale owoce będą.

Gieniu, dziękuję och te wasze komplementy.

Marysiu, żurawki można posadzić gęsto, a jak mają za ciasno, bo po roku się rozrosną, to przesadzić, a przy okazji porobić sadzonki.
Jak ktoś ma 2- 3 ;letnie żurawki to robimy sadzonki, oczywiście tylko z tych co się mocno rozrastają.
Jolu, tak wygląda ścieżka od strony szklarni.
Lewa i prawa strona.
I widoczek.