Dom
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Dom
Witam serdecznie
Dziękuję Maśko Małgorzatko i Ago za podpowiedź!
Owocny dzień, rano kupiłam na rynku ostróżkę, penstemon i stroiczkę (ładna nazwa). Odkąd jestem na forum staram się zapamiętywać co kupuję a nie tak na hura a potem nazwy nie pamiętam wiem tylko,że piękne.
Po południa korowałam za pomocą narzędzia o nazwie ośnik okrąglaki do konstrukcji huśtawki- bardzo lubię dłubać w drewnie.
Planuję w głębi ogrodu taki kącik z huśtawką i różnymi roślinkami ale chyba już nie w tym roku...
lecę czytać lipcowego działkowca.
Dziękuję Maśko Małgorzatko i Ago za podpowiedź!
Owocny dzień, rano kupiłam na rynku ostróżkę, penstemon i stroiczkę (ładna nazwa). Odkąd jestem na forum staram się zapamiętywać co kupuję a nie tak na hura a potem nazwy nie pamiętam wiem tylko,że piękne.
Po południa korowałam za pomocą narzędzia o nazwie ośnik okrąglaki do konstrukcji huśtawki- bardzo lubię dłubać w drewnie.
Planuję w głębi ogrodu taki kącik z huśtawką i różnymi roślinkami ale chyba już nie w tym roku...
lecę czytać lipcowego działkowca.
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
jej jakie to wszystkie naturalne
Pies też milusi ma pyszczek.
Przepiękna lobelia (moje oczko) i pozostałe zakupy.
Ja nauczyłam się od 2 lat, że kupuje zawsze z głową
chciaż to jest trudne bo zawsze coś mi sie tam innego podoba.
Najważniejsze jest to aby kupować rośliny w których równieź ty będziesz dobrze sie czuła.
Ta huśtawka to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza z tymi rzeźbieniami. W sam raz do Twojego ogrodu
Mam sąsiada, który ma nowoczesny dom ale na podwórku brony, kosy, sieczkę
faknie to wyglada, chociaż to jego domu jakoś to nie pasuje - znaczy się stylu 
Inspiracji dużo

Przepiękna lobelia (moje oczko) i pozostałe zakupy.
Ja nauczyłam się od 2 lat, że kupuje zawsze z głową

Najważniejsze jest to aby kupować rośliny w których równieź ty będziesz dobrze sie czuła.
Ta huśtawka to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza z tymi rzeźbieniami. W sam raz do Twojego ogrodu

Mam sąsiada, który ma nowoczesny dom ale na podwórku brony, kosy, sieczkę

Inspiracji dużo

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Przyszłam sprawdzić cóż to paputowy dom i się nie dowiedziałam... Wiesz jak zachęcić do ponownych odwiedzin
Zapowiada się nie tylko ciekawie ale i pięknie. No i gratuluję serducha dla znajdowanych zwierzaków, widać, że im u Ciebie dobrze
Szafki kuchenne - cudo! To drewno wygląda pięknie.
A co do płotka - może naparstnice, dzwonki, słoneczniczki szorstkie? Zawsze to trochę koloru

Szafki kuchenne - cudo! To drewno wygląda pięknie.
A co do płotka - może naparstnice, dzwonki, słoneczniczki szorstkie? Zawsze to trochę koloru

Zapowiada się bardzo bardzo ciekawie:-))) zwierzaki cudne, dom i okolice piękne- czekam na ciąg dalszy:-)
- semper
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Paputki to nie są jakieś tam kapcie albo laczki.One są w środku ciepłe,futrzane i grube.Nieraz zimą gdy nawali centralne, wstajesz z łóżka zziębnięty i zły , wkładasz nogi w paputki i od razu czujesz się bezpieczny i bardziej pewny siebie.Taki chyba jest paputowy dom.Daje poczucie bezpieczeństwa i ciepła.Co oczywiście nie przeszkadza Mi chodzić po Mojej chałupie boso i też jest paputkowo.
- paputowy dom
- 200p
Witam serdecznie w paputowni: Jolę Ihasię Oglę i Jurka
Czasu przez te dni zabrakło........ ale płotek biały zrobiony, funkia i róża J.Cartier posadzone. W kolejce czeka jeszcze paproć z maminego ogródka
Dzisiaj zimno a jutro urodzinowe ognisko, może ktoś czarować umie?
Jurek ty wiesz o co chodzi z paputami. Paput to przyjaciel, dzięki któremu czujesz ciepło, bezpieczeństwo również pewność siebie.
Przedstawiam paputa od którego wszystko się zaczęło.
Paput Bonifac
przyznaję się,że oprócz kotów kochamy myszy
jest jeszcze kilku takich paputów dobrych duchów domu (czekają w kolejce do zdjęć)
postaram się wieczorem pokazać nowe nabytki kwietne
Czasu przez te dni zabrakło........ ale płotek biały zrobiony, funkia i róża J.Cartier posadzone. W kolejce czeka jeszcze paproć z maminego ogródka

Jurek ty wiesz o co chodzi z paputami. Paput to przyjaciel, dzięki któremu czujesz ciepło, bezpieczeństwo również pewność siebie.
Przedstawiam paputa od którego wszystko się zaczęło.
Paput Bonifac

przyznaję się,że oprócz kotów kochamy myszy

jest jeszcze kilku takich paputów dobrych duchów domu (czekają w kolejce do zdjęć)
postaram się wieczorem pokazać nowe nabytki kwietne
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Justyna czekam na zdjęcia nie mogę się doczekać.
Zimno i u mnie na północy także głowa do góry bo chyba ma iść lato
Zimno i u mnie na północy także głowa do góry bo chyba ma iść lato

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
- paputowy dom
- 200p
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Takie zdjęcia, jak to pierwsze mogłabym łyżkami jeść 

- paputowy dom
- 200p
Witam serdecznie Nemezję
Na ostatnim ze zdjęć róża, która miała być różą pnącą... poproszę o identyfikację różyczki
Na urodziny dostałam kolejne dwie róże- mają być pnące a jakie będą to zobaczymy
-- 29 cze 2012, o 17:47 --
Małgosiu chodzi o zdjęcie nasadzeń na stodole?
tam jest chmiel, winogron i dwie tykwy, nie wiem co to za winorośl ale była kiedy sprowadziliśmy się do domu. Winogron na wiosnę ścięłam bo strasznie to było wszystko poplątane i teraz muszę go poprowadzić na nowo.
Na ostatnim ze zdjęć róża, która miała być różą pnącą... poproszę o identyfikację różyczki
Na urodziny dostałam kolejne dwie róże- mają być pnące a jakie będą to zobaczymy

-- 29 cze 2012, o 17:47 --
Małgosiu chodzi o zdjęcie nasadzeń na stodole?
tam jest chmiel, winogron i dwie tykwy, nie wiem co to za winorośl ale była kiedy sprowadziliśmy się do domu. Winogron na wiosnę ścięłam bo strasznie to było wszystko poplątane i teraz muszę go poprowadzić na nowo.
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
Witam Justyno!
Wspaniały ten Twój paput, mam nadzieję, że ogród jest równie paputowy dla Ciebie. ;)
Piękne czerwone róże, ostatnio jakoś rzadko na forum widuję czerwone- nie wiem dlaczego. Czy to zależne od mody?

Wspaniały ten Twój paput, mam nadzieję, że ogród jest równie paputowy dla Ciebie. ;)
Piękne czerwone róże, ostatnio jakoś rzadko na forum widuję czerwone- nie wiem dlaczego. Czy to zależne od mody?

Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia