Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Perukowiec już ma piękne peruczki i różyczki również kwitną ,więc nie masz co narzekać tylko się cieszyć Małgosiu
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Żurawki , to ładny , kolorystyczny akcent na rabatach , ozdobny , niezależnie od pory roku . Fuksja - ciekawa odmiana o kwiatach , niczym płomyki świec , a i liście ma ciemne , jaka to odmiana - jest śliczna
.
Gosiu ...ogród nabiera wyrazu poprzez urozmaicone nasadzenia ...nie jest monotonny , ciągle coś przykuwa wzrok
.

Gosiu ...ogród nabiera wyrazu poprzez urozmaicone nasadzenia ...nie jest monotonny , ciągle coś przykuwa wzrok

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu ale Ci zazdroszczę trawnika ,u mnie już prawie nie ma.
Piękne roślinki i do tego podpisane .
Piękne roślinki i do tego podpisane .
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Bożenko,ogród nie jest aż taki duzy,ma niecałe 10 arów z domem i garażem.Nie chciałabym chyba nawet większego,bo nie dałabym rady sama obrabiac,chociaż brakuje miejsca na drzewka owocowe.
Iga,nie chciałabym juz skubac trawnika,bo uważam,że potrzebny jest w ogrodzie,nawet do wybiegu dla psów to idealna sprawa.
Marpa,właśnie przez cuda,które zobaczyłam naocznie u Igi zurawki zaczynają coraz bardziej mnie kręcić.

Uploaded with ImageShack.us
Kamciu,byłam u ciebie i doznałam szoku.Nawet godecja u ciebie kwitnie,kiedy u mnie większość nawet pąków nie ma.
Jadziu,perukowiec mam ten zielony,czekam na kolor kremowy peruczek,bo wtedy najbardzie podoba mi się.Zastanawiam się na ciemnym perukowcem,ale na razie nie mam miejsca dla niego.

Jagodko,jestem bardzo zadowolona z nowych zurawek,a i dla koleżanki brałam 5 sztuk.Jeszcze niedawno mówiła,że nie przemówiły do niej i nie bardzo jej się podobają ,a teraz po tych pięciu stwierdziła,że ma za mało.
Geniu,trawnik musi byc.Może los bedzie łaskawy i da mi w końcu jakiegoś wnuka to i dla dziecka jest dobra sprawą zabawa na trawniku.

Iga,nie chciałabym juz skubac trawnika,bo uważam,że potrzebny jest w ogrodzie,nawet do wybiegu dla psów to idealna sprawa.
Marpa,właśnie przez cuda,które zobaczyłam naocznie u Igi zurawki zaczynają coraz bardziej mnie kręcić.

Kamciu,byłam u ciebie i doznałam szoku.Nawet godecja u ciebie kwitnie,kiedy u mnie większość nawet pąków nie ma.
Jadziu,perukowiec mam ten zielony,czekam na kolor kremowy peruczek,bo wtedy najbardzie podoba mi się.Zastanawiam się na ciemnym perukowcem,ale na razie nie mam miejsca dla niego.

Jagodko,jestem bardzo zadowolona z nowych zurawek,a i dla koleżanki brałam 5 sztuk.Jeszcze niedawno mówiła,że nie przemówiły do niej i nie bardzo jej się podobają ,a teraz po tych pięciu stwierdziła,że ma za mało.
Geniu,trawnik musi byc.Może los bedzie łaskawy i da mi w końcu jakiegoś wnuka to i dla dziecka jest dobra sprawą zabawa na trawniku.

- malgocha1960
U mnie znowu pada,nawt na tarasie nie mozna posiedzieć,bo przecież od razu zimno się zrobiło.

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu piękny perukowiec patrzę na niego z zazdrością , mój bordowy zasycha w oczach, a tak cieszyłam się bo tego roku zakwitł.
Może i do nas dojdzie deszcz, upał okropny.
Może i do nas dojdzie deszcz, upał okropny.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Goska u mnie też leje i ochłodziło się bardzo ...... , ale za to jest czas na FO 

- malgocha1960

Dorotko,jak ja uwielbiam upał,nawet największy.W taką pogodę jak dzisiaj nie mogę znależć sobie miejsca.Ten ciemny perukowiec chyba szybciej rosnie i jest większy od tego zielonego?
Petunie z mojego siewu zaskakują kolorami,są ładniejsze w realu,zdjęcia nie oddają ich faktycznego koloru.Jeszcze wszystkie nie kwitną i jestem ich też bardzo ciekawa.

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzisz Małgosiu jak pięknie kwitną i cieszą petunie, a wiosną tak narzekałaś, trzeba je przeprosić
Ja lubię upały ale tak do 25 st, powyżej nie toleruję, chyba przyszło to z wiekiem, bo w czasach młodości mogłam godzinami lezeć na plaży. Teraz nie wychodzę do ogrodu. Podmuchaj trochę może wiatr przywieje deszczyk i lekkie ochłodzenie w moje strony.

Ja lubię upały ale tak do 25 st, powyżej nie toleruję, chyba przyszło to z wiekiem, bo w czasach młodości mogłam godzinami lezeć na plaży. Teraz nie wychodzę do ogrodu. Podmuchaj trochę może wiatr przywieje deszczyk i lekkie ochłodzenie w moje strony.
- malgocha1960
Agus,właśnie jedyny pożytek z tej pogody,że jest czas pochodzic po ogrodach.Miałam wsadzić koleżance patyki z pęcherznicy diable dor,bo nie może dostać nigdzie takiej jak moja i nie ma jak wyjść nawet do ogrodu,bo w tej chwili leje nie tylko pada.

To są posadzone w donice samosiejki petunii i surfinii,mam tego mnóstwo i jak taka delikatna roślina przeżyła zimę,to jest niesamowite,

To są posadzone w donice samosiejki petunii i surfinii,mam tego mnóstwo i jak taka delikatna roślina przeżyła zimę,to jest niesamowite,

- agatka123
Też mam takie worek
A w nim daturę . Mój M tylko popukał sie w czoło

A w nim daturę . Mój M tylko popukał sie w czoło

- malgocha1960
Dorotko,ja też mam lata rozkwitu dawno za soba,ale uwielbiam słońce.Mogłabym mieszkać w ciepłych krajach na stałe.Nie mam już cierpliwości leżeć i opalać się,ale chodzę po ogrodzie non stop i słońce samo bierze.
Petunie juz dawno przeproszone i codzieennie rozmawiam z nimi.
Dalie ubiegłoroczny nabytek już kwitna.W realu pięknie wygląda ten kontrast żółtego z ciemnym brązem liści.

Petunie juz dawno przeproszone i codzieennie rozmawiam z nimi.

Dalie ubiegłoroczny nabytek już kwitna.W realu pięknie wygląda ten kontrast żółtego z ciemnym brązem liści.

- malgocha1960
Aguś,zrób zdjęcie swojego worka.Nie mam juz żadnych koncepcji na osłonki,a mam jeszcze pelargonie do wsadzenia od Moniki.Dziewczyna syna ma sklep spożywczy i ma uzbierać mi jeszcze kilka takich worków po ziemniakach.
W ubiegłym roku na agrze kupowałam u nas róże okrywowe czerwoną i biała.Biała jest piękna pełna , a czerwona pojedyńcza i jakoś nie przemówiła do mojego serca.Chociaz obydwie kwitna obficie i przezimowały bez problemu.

W ubiegłym roku na agrze kupowałam u nas róże okrywowe czerwoną i biała.Biała jest piękna pełna , a czerwona pojedyńcza i jakoś nie przemówiła do mojego serca.Chociaz obydwie kwitna obficie i przezimowały bez problemu.

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Pięknie masz kolorowo..brakuje tylko umiarkowanej pogody:))
Małgosiu ten bukszpan ,ma około 5 lat..ale formuję od trzech:))
Małgosiu ten bukszpan ,ma około 5 lat..ale formuję od trzech:))
- agatka123
Jak przestanie lać to cyknę foto .
Ja coraz przychylniejszym okiem patrzę na róże . Twoje są śliczne , jednak najbardziej wpadła mi w oko dalia o tych ciemnych liściach .
Gdzie nabyłaś takiego cudaka ?
Ja coraz przychylniejszym okiem patrzę na róże . Twoje są śliczne , jednak najbardziej wpadła mi w oko dalia o tych ciemnych liściach .
Gdzie nabyłaś takiego cudaka ?