Dzięki za odwiedziny w moim ogródku.
Pięknie masz już wszędzie, aż miło popatrzeć i pospacerować. Tyle cudnych roślinek i cudnie skomponowane rabatki. Czyżbyś też miała winogrona na tych dużych pergolach? czy to jakieś inne pnącza?
Ślicznie zrobiony mosteczek i wszystko wokół Moje gratulacje, masz już tyle pracy za sobą, aż Ci zazdroszczę. Aga
Masz cudowny ogród Krysiu. Oczko wodne, piękne połączenia krzewów, młody sad. Oj Twoja działka musi być olbrzymia żeby pomieścić te wszystkie kompozycje. To życzę wielkich zbiorów w tym roku bo sad jest dla mnie najważniejszym punktem ogrodu.
Pozdrawiam.
Krysiu, bardzo zainteresowały mnie te dwie kępy roślin wystających z oczka. Co to takiego? Pytam, bo mam kłopoty z glonami w swoim oczku i chciałabym w tym roku wprowadzić jakieś rośliny.
te pnącza na pergoli to różne odmiany winogronu, klematisu i dławisza. A w czku kszaczki nazywają się chyba tatarak i na pewno kaczeńce oraz trawy wodne. I trzeba też pamiętaćo irysach wodnych. Jak zakwitną to pokaze
Krysiu jestem ponownie w Twoim ogrodzie i tak sobie spacerując zauważyłem sporo pięknych roślin nie jetem wstanie wszystkich wymienić ale najbardziej utkwiły mi w pamięci piękne sasanki tulipany , korony . Sad taki zadbany rewelacja ( to moje marzenie mieć mały własny sad) no i piękny staw z rybkami. Poproszę o więcej ujęć z Twojego pięknego ogrodu.
Krysiu jestem i sama się dziwię dlaczego nie wstąpiłam wcześniej .Bardzo podoba mi się oczko ,kładka i cała reszta będę tu częściej myślę ,że z wzajemnością :P
A ja podziwiałam Twój ogród już wczoraj i oprócz cudnych kompozycji spodobały mi się bardzo osłonki na doniczki, te samoróbki. Są piękne, bardzo efektowne.
Krysiu z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie ,wszystko takie przemyślane.Urzekło mnie Twoje oczko .........ja tez chce takie......Pozdrawim.
Jaki tam on "wiejski" Krysiu Jestem pewna, że nie powstydziłaby się takiego ogrodu żadna warszawska rezydencja! Ciekawie zaprojektowany, oryginalny, zadbany, roślinki uformowane jak z żurnala, sliczne to wszystko i kolorowe.