AGNESS- Aguś lejesz balsam na moje serce ogrodnika

. Co mogę napisać...Praca w ogrodzie przynosi i mnie i Zbyszkowi masę satysfakcji i radości mimo tego że czasami wieczorem kręgosłup mocno dokucza.Dużo pomocy mamy ze strony synów-koszenie trawnika co tydzień.
Helen- Helenko masz rację że jest radość z odpoczynku w takim ogrodzie.
FRAGOLA-Grażynko staramy się bardzo żeby wszystko było dopieszczone, buczki maja się dobrze i niepokalanek też odbił po zimie chociaż myślałam że zmarzł, nie wiem dla czego Zbyszek się ucieszył z wiadomości że niepokalanek zmarzł?
Przy schodach rośnie z jednej strony glicynia-bardzo kiepsko wygląda po zimie i chyba raczej trzeba ją uciąć a to czerwone to wiciokrzew mocno przycięty na wiosnę.
wanda7- Wandziu te ostróżki mają trzy lata i trochę się rozrosły, mam kupione w tym roku jeszcze dwie i jedna ma spore pąki a druga jeszcze się namyśla.
ulakonie-Ulka ja też planuję zdjęcie z wysokości -przez okienko w łazience.Szkoda że w czasie kiedy zakładaliśmy ogród nie było forum i częściej fotografowałam dzieci niż początki ogrodu.
Anna11- Aniu bez przygarnę bardzo chętnie, szukam też jaśminowców ale innych niż ten zwykły .Bardzo zapraszam .
Nowe nabytki