Znowu oglądałam wszystko z zapartym tchem

Latem to się dopiero będzie działo ... ;:2 nie odlepimy nosa od monitora ... ;:84
violetta pisze:Fajnych masz gości na swojej działeczce. ja też ostatnio robiłam zdjęcia takim gościom. Tylko jeszcze ich nie wstawiłam , ale pokażę na pewno.
Anulko, a ja się boję że za bardzo przynudzam bo teraz to tylko tulipany, narcyzy i trochę bylinek. ;:104aanula pisze:Na piękną działkę to i fajni gości przychodzą![]()
![]()
Znowu oglądałam wszystko z zapartym tchem
Latem to się dopiero będzie działo ... ;:2 nie odlepimy nosa od monitora ... ;:84
bogusia177 pisze:Ale śliczne te Twoje ptaszęta ,musiałaś pewnie z ukrycia robić im fotki ,albo rzeczywiście są bardzo oswojone.O ogrodzie nie wspomnę ---no jednak odezwę się ----śliczny ,mnóstwo prześlicznych kwiatów .A tak na marginesie ,czy bażan---tki mogą się wykąpać w oczku
Alu, dziękuję za wizytę i miłe krzepiące słowa.alana pisze:Gabrysiu, po raz kolejny padłam z zachwytu po obejrzeniu twoich zdjęć - są niesamowiteTy to potrafisz ukazać roślinki we wspaniały sposób
Tak u Ciebie kolorowo od tak dużej ilości kwiatów, a jeszcze tacy goście Cię odwiedzają i fajnie pozowali do tych zdjęć :P
Dorota T. pisze:Gabrysiu wielką przyjemność sprawia mi spacer po Twoim ogrodzie, pełnym rarytasów.
Wypełnionym kolorem, zapachem i ptakami, które czują się jak u siebie w domu.
Zdjęcia doskonałe.![]()
Teraz nie zasnę, bo wpadł mi w oko jagodowiec, a jak coś pod powieką uwiera, to sen jest niespokojny.![]()
Pozdrawiam.
Grzesiu, dziękigrigori24 pisze:Gabi jak zwykle piękne zdjęcia i to jakie ujęcia ale się rymuje![]()
![]()