Ogród Piotra-

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p
Od: 28 gru 2010, o 12:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Piotra-

Post »

Parę fotek z dzisiejszego późnego popołudnia :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to moje dalie od frontu

Obrazek
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piotrze będę trzymać kciuki :D widoczki u Ciebie super ;:333
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10

Post »

Dziękuję Piotrze za odpowiedź ;:196 A na taki szpadel też bym z chęcią zapolowała ;)
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Pięknie !!! Zielono, bujnie - tak jak lubię. Prześliczne ogrodowe zakątki zaprojektowane z gustem i znajomością rzeczy, a przy tym utrzymane w idealnym porządku. Perfekcyjnie :)
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
wrigley
500p
500p
Od: 5 mar 2009, o 14:23

Post »

Piotrze, dawno u Ciebie nie byłam. Ale zawsze będę tu wracać, bo zaraziłeś mnie miłościa do funkii. To u Ciebie ja wypatrzyłam. Uczę się ich na codzień i coraz bardziej doceniam. Widze że winorośl na nowej podporze pięknie sie rozgościła ;:63
***Ola***
Moja odskocznia
Awatar użytkownika
PiotrekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2011, o 08:42

Post »

Jak egzaminy ? trudne było ? :)
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Piotrze, zdradzę Ci teraz tajemnicę :oops: Też zdawałam wczoraj i dzisiaj te same egzaminy ;:333 Nie chciałam się wcześniej chwalić, bo różnie to bywa... Jak tam poszło? Ja jestem dobrej myśli :wink: Teraz czekamy do sierpnia :wink:
Myślę, że praktyczny nie był taki trudny, spodziewałam się gorszych zadań...
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

No hej :) Ale mnie zaskoczyłaś :wink:
Więc tak- teoretyczny miejscami aż za prosty- generalnie może to źle brzmi, ale poważnie- niektóre pytania, zwłaszcza w części "gospodarczej" infantylne. Nie wiem czy się ze mną zgodzisz ?
Co do części praktycznej (dzisiaj)- gorzej, ale nie tragicznie. Ile Ci wyszło w kosztorysie- mi niecałe 200 zł- już nie pamiętam ile dokładnie :) Myślę, że zdałem :) Zobaczymy w sierpniu. Ale fajnie, że ktoś jeszcze zdawał- choć mogłaś się przyznać :)

PiotrP:- jak wyżej :)

Alize: tak, winobluszcz ładnie poszedł, jestem zadowolony- on z nowej podpory chyba też :D
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Test nie był trudny, ja zrobiłam dwa w błędy :wink: i to przez swoje roztrzepanie... Praktyczny też nie był nie wiadomo jak trudny, mogło być gorzej, np. zbiornik wodny albo jakieś większe projekty. Kosztorys wyszedł mi na 180,50 po zaokrągleniu. Innym wychodziło podobnie, jednak każdy inaczej zaokrągla, ja zrobiłam to dopiero na końcu. Najmniej pewna jestem nawierzchni... ten przekrój trzeba było rysować na takiej miniaturce, że wymiary i tak nie zostały zachowane. Zrobiłam chyba złe warstwy pod płytami betonowymi, zresztą każdy u nas rysował co innego :wink: Ogólnie nie było źle :wink: , też jestem dobrej myśli. Szkoda, że tyle trzeba czekać na wyniki...
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

Jestem Twoim fanem, za każdym razem jak patrzę na zdjęcia Twojego ogrodu podziwiam Ciebie, Twoja pasję i serducho do roślin :)
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

hej no dokładnie- z tymi wynikami masakra. Ale musimy się z tym pogodzić. Kosztorys tak samo :wink: Co do nawierzchni- tez miałem mały dylemat, ale u nas też każdy inaczej. Jakie dałaś propozycje do rabaty cienistej- ja funkie 'June', bergenie sercowatą, i tawułkę Arendsa. Nie wiem tylko jak to jest oceniane.

Igor_89- bardzo Ci dziękuję, to bardzo miłe słowa.
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

Piotrze, słuchaj, jak będziesz miał chwilę to wpadaj do mnie na Kujawy, dostaniesz szpadel, wolną rękę i możesz tworzyć u mnie takie cudo :D:D:D :heja :heja :heja
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53

Post »

Jak patrzyłam na Twój ogród, to wydawało mi się, że wszystko o tworzeniu ogrodów wiesz i umiejętnie to stosujesz. Ale myślałam, że to wynik wielkopolskiej solidności. A tu widzę, że ta solidność skłoniła Cię jeszcze do teoretycznej podbudowy. Super !
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

Igor_89 - wpadnę na piwo :)

alk62- dzięki za miłe słowa :wink: Co do tej wielkopolskiej solidności to dla wyrównania dodam, że połowę krwi mam łemkowską :wink: Ale właśnie precyzja i uporządkowanie w ogrodzie odbiera mi dużo przyjemności z ogrodnictwa. Frustruje mnie każdy przechylony pęd, każdy chwast, nieprzycięte żywopłoty. Łapię się na tym, że coraz częściej wchodzę do ogrodu silniej sfrustrowany niż kiedyś. Tak nie powinno być. Dzisiaj np. ciężki deszcz poprzechylał mi wiele roślin - były kiepsko podparte. I już jestem wkurzony, a gród powinien dawać radość. Musze nad sobą popracować w tym zakresie bo zaczyna mi odbijać- kiedyś mi to nie przeszkadzało, że coś jest nie takie jak mi się wydaje że być powinno. No szkoda mi samego siebie, że tak teraz reaguję :oops:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Piotrze dawno mnie nie było, a postępy coraz większe.
Nawet pergola coraz bardziej zarosnięta.
Podziwiam Twój zapał do pracy. Co chwila zaczynasz coś nowego.
Trzymam kciuki za zdanie egzaminu, tzn za dobry wynik, bo na sam egzamin już się spóźniłam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”