Gieniu 
kolorowy i z wyjątkowymi okazami to jest twój ogródek...już nie mogę się doczekać tych cudeniek od ciebie-oba zakwitną
markonix jak ja cię dawno nie odwiedzałam...muszę to naprawić, ...mógłby być łan, wcale bym się nie obraziła

bardzo się cieszę z tego zakątka i chyba będę to troszkę rozciągała (hihi)
Tajeczko lubię piwonie(takie babcine kwiaty jak u mnie) ale ich zapach i moment kwitnienia a potem przebarwiające się liście jesienią mmm moje róże zaczynają pomaleńku uśmiechać się ale też kilka straciłam

nie zraziły mnie jednak i będę uzupełniała swoja kolekcję królowych)...kolaże nie są takie trudne jak ma się odpowiedni program na pw
snowflake oj tak jest czego zazdrościć...a ja nie lubię opuszczać spotkań bo potem dłuuugo mi szkoda że coś przegapiłam i jeszcze ile wzbogaciłam rabatki...nie mówiąc o wiedzy ..i nowe twarze...i ...pomęczyć jeszcze

...naprawdę fajnie jest się razem wygadać

tak że nie ma co zazdrościć tylko zatankować do pełna i heja a szykuje się przecież jeszcze małe co nieco
lemka77 tak to Aster Alpejski Alpinus niska bylinka kwitnąca latem na początku kwitnienia ciemno niebieski później jaśnieje i ładnie się dzieli-ślicznie wygląda na skalniaczkach
nirali witam i ja kamykowe murki to ja...hihi...a ta donica to tak tymczasowo-palik ma być obrośnięty różą Jasminą ale musi to trochę potrwać więc takie urozmaicenie sobie sterczy ale pomysł z bańką mi sie spodobał
kropelka to lato to sprawiło teraz oby trochę słoneczka bo wody to już dostatek i u wszystkich będzie jak w baje zielono
moja okolica i jej uroki:...trochę was oprowadzę
no dobra nie nudzę już...może rzut oka do mnie
i już jestem na tarasie a więc prawie w domu