Wstawiam obiecaną lilię
a tu moj psiaczek Murzynek półroczny
a tu pigwowiec ,ma kilka sadzonek wiec jak ktos chce
i kilka kadr
a tu na zdjeciu malinki i czerwona porzeczka ktora sie odrodzila po kilku latach
Witaj Marzenko, podziwiam zmiany jakie wprowadzasz w ogrodzie, piękne i różnorodne kwiaty, nie mogę się napatrzeć na ten pięknie uformowany iglak, też takie lubię
Cześć Marzenko. Lilia cudna, jaka to odmiana?
Mi osteospermum nie chce kwitnąć, chyba za mało słońca.
Proszę posmercholić Murzynka ode mnie, słodziaczek
Witam kolejną Pomorzankę. Marzenko, tyle pracy czeka Cię w obejściu Twojego domostwa. Co Ty uprawiasz na swojej ziemi? A ogród przy domowy co raz piękniejszy. Wyczytałam, że masz na zbyciu pigwowca. Aktualne?
to co Marzenko przygotowujemy się do żniw tylko najpierw sianokosy bynajmniej u mnie a u Ciebie też będą ?
Trawniczki zadbane że fiu fiu u mnie krety się wpakowały i trawnik został przerobiony na rabaty
szczerze mówiąc wcale nad tym nie ubolewam bo moi faceci mieli ostrą alergie na koszenie wiec ja musiałam
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Bebeluch sianokosy juz mieliśmy a wtym roku tylko jeczmien mamy i ha ziemniakow bo wymarzły oziminy
ale zniwujemy
a trawnik to przewaznie ja scinam ale i młodziez nagonie oczywiście z wielkim och
ale spadało ale przynajmniej duzo osób na wątkach czas na odpoczynek ,ja zaraz jade po maluchy do przedszkola musze ich szybciej odebrac bo jade z tesciową do lekarza
gotuje dzis moja spragnioną ulubioną zupe botwinke musze isc dokonczyc
te zdjecie buraczkow zrobilam ze dwa tyg temu a teraz jeszcze raz takie
Natko podeślij do minie trochę deszczu , u mnie od trzech tygodni ani kropla nie spadła , już nie mam siły podlewać
Marzenko ale masz kawał buraków i jak ślicznie wypielone .
pozdrawiam