Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
Też mam maleńki balkon... cały w roślinach. Dla ludzi już miejsca nie ma 8)
Pokażę nowego lokatora balkonu.

Jak na razie siedzi w doniczce, w której go dostałam i zabiera się za kwitniecie. Ciągle się zastanawiam czy by z niego bonzai nie zrobić. Tyle, że pojęcia o tym nie mam
Pokażę nowego lokatora balkonu.

Jak na razie siedzi w doniczce, w której go dostałam i zabiera się za kwitniecie. Ciągle się zastanawiam czy by z niego bonzai nie zrobić. Tyle, że pojęcia o tym nie mam

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Witam serdecznie zaglądałam do Ciebie już kilka razy, ale nigdy nie zostawiałam śladu.
Twoje roślinki są śliczne takie duże i zadbane.
A ten balkon z koleusami jest bajeczny i pomyśleć, że w bloku można mieć takie cudo.
Ja mam balkon duży ma 6 metrów długości i mam zamiar w tym roku mieć dużo na nim roślinek.

Pozdrawiam Beata
Miło mi Cię powitać Beato
Dziękuję za miłe słowa
Mam nadzieję, że pochwalisz się swoim balkonem.
Fragma... to zdjecie to z Twojego balkonu?
Piękne 
I byłabym zapomniała. Mam nowy nabytek
Chlorophytum orchidastrum 'Green Orange' zielistka. Długo poszukiwana i już mi rośnie w doniczce
Zdjęcia później.
By było ciekawiej to przesadzając znalazłam bonusa w jej korzeniach. Listek zygokaktusa już z korzonkiem. Oczywiście też już siedzi w doniczce.

Mam nadzieję, że pochwalisz się swoim balkonem.
Fragma... to zdjecie to z Twojego balkonu?

I byłabym zapomniała. Mam nowy nabytek

By było ciekawiej to przesadzając znalazłam bonusa w jej korzeniach. Listek zygokaktusa już z korzonkiem. Oczywiście też już siedzi w doniczce.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Ha! Udało mi się! Udało ;:26 Wreszcie naumiałam się ściągać fotki z aparatu na kompa
Będę mogła być na bieżąco z wydarzeniami w moich doniczkach.
Chwalić mnie tutaj ;)
No to pokażę Wam moje nowe Chlorophytum. Nawet kwiatka już wypuszcza.

I bonusowy zygokaktusik.

Chwalić mnie tutaj ;)
No to pokażę Wam moje nowe Chlorophytum. Nawet kwiatka już wypuszcza.

I bonusowy zygokaktusik.

Najgorszy był fakt, że oprogramowanie za diabła wgrać się nie chciało. Dzisiaj siadłam zła jak licho i... nie mam pojęcia co zrobiłam, ale uruchomiłam draństwo 

Ot co! Święte słowa Anoli 
Pokaże coś co zobaczyłam na targowisku. Może to mało doniczkowe ale co tam

I jak czegoś takiego nie sfotografować?

Pokaże coś co zobaczyłam na targowisku. Może to mało doniczkowe ale co tam

I jak czegoś takiego nie sfotografować?

Nieco kwitnących 
I na koniec zaczątek mojego "ogródka" ziołowego

Bazylia, mięta (nie wiem co to za odmiana), rozmaryn, tymianek i oregano. Będzie pachnieć w kuchni

I na koniec zaczątek mojego "ogródka" ziołowego

Bazylia, mięta (nie wiem co to za odmiana), rozmaryn, tymianek i oregano. Będzie pachnieć w kuchni