Nelciu zdążyłaś przed deszczem przesadzić tego derenia?
U u mnie pada na całego

Trawki....

Miłego kibicowania

na tej samej rabatce posadzilaś sporo roślin, nie bedzie za gęsto? Brzoza tez mocno żarłoczna, trzeba sporo podlewać
 na tej samej rabatce posadzilaś sporo roślin, nie bedzie za gęsto? Brzoza tez mocno żarłoczna, trzeba sporo podlewać   

a to, z ciagle przesadzasz i poprawasz to zupełnie naturalny i zdrowy odruch każdego ogrodnika, tak trzymaj Renia!
 a to, z ciagle przesadzasz i poprawasz to zupełnie naturalny i zdrowy odruch każdego ogrodnika, tak trzymaj Renia! 

Jeżeli ładnie ci odbiły to możesz ciupnąć troszkę, ale jeżeli dużo ci wymarzło, to zostaw, nie ruszaj ich .
 Jeżeli ładnie ci odbiły to możesz ciupnąć troszkę, ale jeżeli dużo ci wymarzło, to zostaw, nie ruszaj ich . przy takiej pogodzie.
 przy takiej pogodzie. pare dostałam a jak kupowałam to nie zwracałam uwagi na znaczniki
 pare dostałam a jak kupowałam to nie zwracałam uwagi na znaczniki   

będę miała busz!!! albo potem przesadze
 będę miała busz!!! albo potem przesadze   
  nie mogliśmy się nagadać
 nie mogliśmy się nagadać   

Wiem, że mszyca wszędzie się panoszy, dlatego oglądam roślinki co drugi dzień i jak trzeba robie psik, psik.Dzięki za troske
 Wiem, że mszyca wszędzie się panoszy, dlatego oglądam roślinki co drugi dzień i jak trzeba robie psik, psik.Dzięki za troske   

I mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia!
 I mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia!