Nie wiem czy nie jest to efekt wieczornego podlewania "z węża" (deszczyk) czyli po krzakach.
Co wy o tym sądzicie ? Takie objawy pojawiły się na 2 z 3 krzaków.
Kozula co o tym sądzisz ?

Aniusia nie załamuj się, wiem, że to jest przykre i bolesne ale mogę się założyć, że w marcu następnego roku, wysiejesz kilka ziarenek bawolich sercAniusia pisze:No i więcej raczej bawolich serc nie będę uprawiać.Jest dość trudny w uprawie jak dla mnie.Pozdrawiam.
To się nazywa- " refleks szachisty "karr-km pisze:Wczoraj kupiłem Gwarant 500 SC do oprysku pomidorów na ZZ a tu na złość leje cały czas.
No tak niestety pogodę zamawiałem innąforumowicz pisze:To się nazywa- " refleks szachisty "karr-km pisze:Wczoraj kupiłem Gwarant 500 SC do oprysku pomidorów na ZZ a tu na złość leje cały czas.
zaatakowal mi najpierw rzodkiewke ktora rosnie obok pomidorow na szczescnie tylko jesten rzadek ktory jeszcze w tym tyg. zniknie. Przeczytalam teraz ze potrzebny konski nawóz albo kret. ale skad ja to wezme? Poszukam czegos. Dzia za odp.justyna_gl pisze:Poszukaj bo coś już było o tym kolesiu. Ponoć potrafi w jedną noc powalić kilka pomidorów.