Dzięki Jagoda, mnie też się podobają. U mnie jest taki sllep ,,Dom i ogród'' i tam są w różnych rozmiarach. Stefanek ma większy bo rosnie jak szalony a compacta mniejszy
Szkoda, że u mnie nie ma takiego sklepu, bo w marketach budowlanych, ani na targu nie widziałam czegoś podobnego. Zresztą chyba tylko u ciebie w wątku są takie pałąki.
Aga wspaniały prezent dostałaś od córci.
Tricolorka widzę tym razem wstydu nie przynosi.
Pięknie Ci rosną kwiatuszki i trzymam kciuki za paki na hojach.
Arletko dziękuję Tricolorka jak na razie rosnie i mam nadzieję ze tak zostanie. Wydaje mi się ze z hojkami juz pomału się dogadałam
Nareszcie mam moje wymarzone senecio
Aeschynantus speciosus nie dosc ze szykuje się do kwitnienia to postanowił się rozrosnąć troszkę
Aeschynanthus japhrolepis wkoncu się przyjoł i puscił korzonki a już myslałam ze nic z niego nie bedzie
I nagrabia pomarańczowa która stała w miejscu a teraz się rozszalała
Mniodkowa dziękuję i mam nadzieje ze moje senecio bedzie twarde
PS: jedna gałązka juz podupada
Dzisiaj po południu była u mnie burza i siedziałam z dziecmi przy okienku podziwiałam błyskawice i az się zapowietrzyłam bo nie jestem pewna czy to na pewno to ale jezeli się nie mylę to moja hoja multiflora od agusi 111 ma pączki Mam ją dopiero miesiąc a tu taka niespodzianka..chyba
Mój aeschynanthus speciosus ma pączusie coraz większe
Te zdjęcie moze nie jest najlepszej jakości ale widac na nim wyrastający nowy pędzik w nim a obok jeszcze dwa następne malutkie Niedość ze chce kwitnąć to jeszcze się rozrasta