Modraszkowa Łąka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stokrotka_polna
500p
500p
Od: 20 mar 2012, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Modraszkowa Łąka

Post »

Anabanano Złota :heja. Gratuluję, Gratuluję, Gratuluję ;:138.
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu spieszę donieść że goździk kropkowany jednak pachnie, ale lekko. O jakiej szkółce piszesz? Na Kociewiu?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu piszesz i robisz zdjęcia z polotem ;:180 Zwykły kwiat szczawiu Twoim okiem robi wrażenie. Zdjęcie super :!:
Fajną tarczycę wypatrzyłaś na łące. Znam tylko ogrodowe a tu niespodzianka - rosną też w naszym klimacie dziko :idea:
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Aniu, cudnie się Ciebie czyta i z podziwem patrzę, jak wydzierasz łące kawałek po kawałku, nasza dzielna ogrodniczko :)
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

I co tam nowego? Wróciłaś pewnie z Twoich włości, więc opowiadaj, jak było. A zdjęcia jakieś będą?
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Bananowa Aniu, ależ Ty masz power kobieto!!! Twoje hektary zmieniają się z każdym dniem. Pooglądałam, napasłam oczyska. SUPER!!!! ;:138
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49

Post »

wanda7 pisze:Dziewczyno, ale ty masz talent pisarski i niebywałe poczucie humoru. Powinnaś książki pisać, bo twoje skojarzenia są niebanalne. A zresztą może już piszesz? Przecież nie wiadomo...
Wspaniale się ciebie czyta ;:173
Nawet kłaczek kurzu umiałabyś ożywić i tak pięknie o nim napisać, że wszyscy by się nim zachwycali :;230 No cóż, piękno trzeba umieć dostrzec ;:108
Aniu, dołączam szczerze do słów Wandzi. Ty swoimi opowieściami największego doła zakopiesz, słowo daję. Gratuluję Ci złota ;:138 Chwilę mnie nie było,a tu tyle zmian u Ciebie.... bomba ;:63
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

O, Anka nam się zazłociła! :) Zasłużone gratulacje! Powinnaś dostać platynę w kategorii 'mistrz pióra' :)
Co tam więcej jeszcze słychać na modraszkowej?
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p
Od: 5 lut 2012, o 12:38

Post »

Kochani, jestem! :wit Jak się cieszę, że Was widzę ;:138
Tak miłych słów się nie spodziewałam...
Weszłam - przeczytałam - i wyszłam, bo musiałam ochłonąć po tylu komplementach :oops:
(i załadować zdjęcia :wink: )
Bardzo Wam wszystkim dziękuję, nie macie pojęcia, jak to dopinguje ;:168

A teraz....
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p

Post »

Stokrotko polna, dziękuję dziękuję dziękuję... ;:196

Olu Bufo
, goździki to będzie mój konik na najbliższe sezony. Nawet nie muszą pachnieć :D Ale dzięki za info. Pisałam o szkółce Pesty [Starogard], bo to nadal mój punkt obowiązkowy na mapie, mimo że miałam się odzwyczajać :oops: Ale ja tam poluję na przecenach :D I czasem wynoszę miłe skarby za bezcen prawie :D

GOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOL ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Nasza złociutka wróciła od razu inny humor ;:196
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p

Post »

Maśku ;:196 witaj! Roślinki od Ciebie wypuszczają młode listki :D I nawet karczochy poczuły się lepiej w ich towarzystwie i zaczynają rosnąć :D

-- 12 cze 2012, o 21:08 --

Jacku, bardzo dziękuję :D Tarczycę kojarzę tylko z nazwy - wiem że z korzenia sporządza się wyciąg, który świetnie wspomaga skórę kobiecą problematyczną :;230 Ale Tobie te wiadomości raczej nie są potrzebne do szczęścia :lol: Roślinka jest bardzo wdzięczna, nie rozchwaszcza się i chcę jej więcej :D
Jeśli będziesz chciał dołączyć ją do kolekcji - wyślę [ale nie wygląda aż tak pięknie, jak na moich wspaniałych zdjęciach :lol: taki głupi żarcik]

Małgosiu, dziękuję za dobre słowo, staram się jak mogę, a efekty przyjdą z czasem dopiero. Mam mnóstwo pomysłów i gdyby dało się to zrobić na pstryk, miałabym ogród na medal :lol: Ale się nie da, więc cieszę się, gdy udaje się choćby mały skrawek zagospodarować po mojej myśli :D Od Was czerpię energię i inspiracje ;:168

Linetko, będą, będą a od opowiastek aż się nadymam :lol: Ale to za chwileczkę... ;:196

:D Anetko, power bierze się głównie z tego, że trzeba czymś wątek zapełnić :;230 A tak serio - apetyt rośnie w miarę jedzenia... Zauważyłam, że im więcej sadzę i sieję, tym więcej pomysłów się pojawia... To nie ma końca! :lol: Ale działamy dalej, zima będzie na myślenie i poprawki :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu wierzyć mi się nie chce. To chyba te biedactwa robią wszystko, żeby uratować honor Poczty Polskiej. Jak wysyłam teraz listy to każę pani sprawdzić czy pieczątka prio przybita, bo tak sobie pomyślałam, że może tam nie przybiła i dlatego. A wysyłam na mojej gminnej poczcie bo bez kolejek, a to teraz rzadkość. Aniu czy padało na Modraszkowej, bo w wielu miejscach jest już za mokro. W Małopolsce dopiero na sobotę przepowiadają poprawę pogody. Czy jadąc coś zakupiłaś, czy będą zdjęcia?
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p

Post »

Kasieńku, co do tych "dołów" powiem tylko: i vice versa. Ja zakopuję u Was na podwórkach, jak nie widzicie :lol: Chyba na tym polega nasza ta zabawa i wychodzi wszystkim na dobre! W grupie siła! ;:162 Cieszę się, że jesteś i znalazłaś chwilkę, by zajrzeć ;:168

Aguniu, w kategorii "mistrz obiektywu" nawet nie śmiem startować :wink: więc nadrabiam pisaniną. I cieszy mnie, że komuś chce się to w ogóle czytać... Jak nadmieniłam na wstępie - moja potrzeba narracji jest ogromna. A przez kilka minionych miesięcy JESZCZE wzrosła (a myślałam, że to niemożliwe). Dzięki za wsparcie ;:168
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p

Post »

Maśku, nie sprawdzałam koperty, ale zdaje mi się, że nie było "prio"... Potem popatrzę :) Popadało, ile trzeba, tzn. idealnie, kiedy już było po sadzeniu. Zaraz wszystko opowiem. I zilustruję :D
Ubawiłaś mnie tym honorem Poczty Polskiej. I rozczuliłaś tym przesłaniem, że jeszcze jest co ratować :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”