Hej Teresko,a bojownika masz osobno czy z innymi rybkami? Wiesz ja do swojego dokupiłam samiczkę, nie chcę Ci mówić co sobie tam działo,ganiał ja także aż się woda gotowała. Bidulka znalazła wreszcie sobie miejsce w krzaczku i wypływa tylko do jedzenia . Dzisiaj ich rozdzielę bo mi jej szkoda.
mmaryla mojego bojka mam w ogólnym Zawsze chciałam właśnie takiego który nie będzie atakował innych rybek, no i w tę niedzielę jak byłam na giełdzie to jeden facet miał go razem z całym stadem mieczyków. Jak to zobaczyłam to stwierdziłam że muszę go mieć. Jak na razie nie jest agresywny, pływa zgodnie z innymi rybkami
Dzisiaj przyszły do mnie hojki od Aga111 a z nimi fajne gratiski
Teresko czytam o bojowniku, ja swojego mam od samego początku z innymi rybkami i jest Ok. On chyba tylko drugiego samca bojownika by atakował, inny gatunek go nie rusza.
Szarotka66 ja wcześniej miałam dwa razy bojka w akwarium ogólnym i niestety była agresja, musiałam za każdym razem szukać nowego domu dla bojka Ten na szczęście pacyfista jest MarylaMonika dzięki
hojki rewelacyjne - tym bardzie, że od Agi wszystko rośnie jak na drożdżach - nawet benjaminki u mnie
a ze storczykami też n ie mogłaś lepiej wybrac, bo Patrycja to już chyba storczykowy specjalista
a na rybach się nie znam więc milcze