kompozycję możesz ściągać

Jak się uśmiechnieszmoniczek pisze:Pięknie.Muszę sobie trzykrotkę sprawić.
Gosieńko naparstnice mam nasianych, jak będziesz chciała to Ci poślę , a trzykorka jest mała / nowa/ biłaGosia123A pisze:Dzidziu Naparstnica jest śliczna,trzykrotka też.Ta biała,bo takiej nie mam.Mam tylko dwa kolory niebieskie.Ciemny i jasny
Ważne , że w tym tłumie odnalazłyśmy sięszyszunia pisze:Witaj naparstnice pięknie sie prezentują. Ja w tym roku też chciałam je mieć i wysiałam ale jakoś marnie rosną /quote]
Ja siałaś w tym roku to Ci zakwitną na drugi rokto dwulatki
![]()
Tereniu ten biały zaczyna kwitnąc jest dużyTerDob pisze:Dzidziu Clematis już pięknie Ci kwitnie , a jak wygląda biały?// - bo mój stanął i nie rośnie ani nie kwitnie ( ma z 30 cm )ale mój to już staruszek ale ten co Ci dałam mam tez dla córci i ma około 50 cm zrobię im zdjęcia to zobaczysz, trzeba im trochę dać czasu na rozrost
![]()
ja mam to małe bo są różne, moje ma półcień ale ile kwitnie to nie wiemkamcia pisze:parzydło też ładne, duże ono rośnie?, i w cieniu czy słońcu?, i jak długo kwitnie? bo może też takie kupiębędę obserwować
Maska pisze:I znowu zgubiłam Cię na jakiś czas, a tu tyle pięknych roślin. Piękne piwonie i parzydło już Ci kwitnie - u mnie jeszcze zielone. Nie powiadamiają mnie o Twoim wątku i potem mam dużo do nadrobienia.
Dzidziu zjawiskowe te aksamitki, siane? Mają może jakąś nazwę?