Aniu, ja również kocham iglaczki, zwłaszcza te miniaturowe
Ceny folii z prawdziwego zdarzenia do oczek są zaporowe, fakt! Ale warto jednak od początku ponieść ten wydatek, tania folia to tylko pozorna oszczędność. Wiem co mówię, bo na tej pierwszej rażąco zielonej nieźle się przejechałam. Nie dosć, że daje po oczach, to jeszcze po pół roku była do wymiany.
Wandziu, 
mnie też czarują takie klimaty ;) Na to co poza moim terenem wpływu niestety nie mam. To trudne miejsce do mieszkania. Wokół multum pracoholików, którzy dla pracy na roli poświęcają wszystko. Krowy to tutaj świętość, a ludzie... hmm zazdrośni i coraz szybciej biegają w szalonym wyścigu szczurów!
Patrzą na mnie jak na idiotkę, co to "trawę krowom zabrała", 'tylko kopie w tym ogródku", a teraz jeszcze się wyłamuje i zakłada DG
Martuś, cieszę się, ze moje kwiatuszki zadomowiły sie u Ciebie i wspaniale Ci rosną. Tak powinno być, bo to niesamowite, że gdzieś tam, hen daleko rośnie jakaś częsć naszego ogródka ;) Ja kiedy patrzę na forumkowe podarunki czy też zakupy, zawsze mam w pamięci osobę od której roślinki pochodzą
Krzewuszkę muszę przesadzić, bo niezbyt pomyślne ma miejsce. ;)
Aagaaz witam cie w moich progach i zapraszam na spacerek
Manenka71 fajnie, że podoba Ci się u mnie.
Jeszcze jakieś zdjęcia się zaplątały sprzed miesiąca ;)
Czy jest jakis szybszy sposób na przesyłanie zdjęć? Np kilku na raz. Aktualnie na fotosiku każde zdjęcie wgrywa się ok minuty, to strasznie długo...