Krzyżówka pomidora i truskawki ?
Krzyżówka pomidora i truskawki ?
To nagranie zrobiłem 10 czerwca. Czy to możliwe? Jeden krzaczek w szklarni. Czy to częsty przypadek ?
Tutaj link na youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=_lzh6QA6xPA&feature=g-up
Proszę o radę
Tutaj link na youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=_lzh6QA6xPA&feature=g-up
Proszę o radę
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Krzyżówka pomidora i truskawki ?
Nie mam pojęcia co to jest ale te pomidory wyglądają .... okropnie.
- mateo
- Od: 12 kwie 2009, o 20:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
0:27 słychać strzały
A tak poważnie, to rzeczywiście wygląda jakby ktoś porozcinał te pomidory i wsadził do środka niedojrzałe truskawki

A tak poważnie, to rzeczywiście wygląda jakby ktoś porozcinał te pomidory i wsadził do środka niedojrzałe truskawki

A czy przypadkiem kwiaty nie były zapylane Betoksonem ?? przy nioeodpowiednim stężeniu powstają takie dziwolągi.
Dla mnie bardzo smutny widok.
Parę lat temu będąc w Danii na plantacji truskawek widziałem ciekawsze wynalazki..
Byłem tam przez miesiąc, zaraz na początku pobytu sadziliśmy do ziemi praktycznie same korzenie z
małymi listeczkami - trzy tygodnie później te same sadzonki miały już dojrzałe owoce. Nawóz dostarczano zarówno z powietrza jak i rurkami w ziemi. Żałuję zdjęć nie mam ale wyobraźcie sobie truskawkę, która na owocach zamiast tych małych pesteczek ma zielone malutkie listki..
Byłem tam przez miesiąc, zaraz na początku pobytu sadziliśmy do ziemi praktycznie same korzenie z
małymi listeczkami - trzy tygodnie później te same sadzonki miały już dojrzałe owoce. Nawóz dostarczano zarówno z powietrza jak i rurkami w ziemi. Żałuję zdjęć nie mam ale wyobraźcie sobie truskawkę, która na owocach zamiast tych małych pesteczek ma zielone malutkie listki..
- Yvona
- Od: 31 sie 2011, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tu pewnie przydałaby się Kozula 

Trzeba być szalonym, żeby za własne pieniądze katować się w górach...
Trzeba być głupim by tego nie robić.
Trzeba być głupim by tego nie robić.