Izuniu -tak, niech tylko troszkę podrośnie Anetko-co to znaczy za stara dwa listki mam w ziemię wsadzone,jeden może być Twój Oksi ,Filigranowa-w imieniu skrętniczka dzięki
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
Śliczny ten skrętnik i mój wygląda podobnie, no chyba że różowy z takimi fioletowymi paseczkami w środku to typowe ubarwienie, o czym nie wiem, bo w sumie nie orientuję się zbytnio w tych odmianach.
Aniu, jest słodki Fajna sprawa doczekać się swoich sadzonek z listka i to takich ładnych. Tylko ile trzeba na to czekać. Ja mam listki już równo miesiąc w ziemi i tez bardzo bym tak chciała
Super dzień dzisiaj miałam rano dostałam od znajomej ''zaszczepkę''paprotki co ledwo ją do domu przytaskałam ,w południe listonosz przyniósł mi paczkę od Arletki a w niej samą fiołkową arystokrację a wieczorem....remis z Ruskimi ,a tak się bałam o naszych chłopaków
A to moje pierwsze "rasowce"
Arletko
j
jutro wstawię więcej fotek ,bo dzisiaj już późno ,zmykam
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
Gratuluję paczuszki i życzę szybkiego ukorzenienia listków.
Co do meczu, to z większością społeczeństwa zaliczyłam najpierw falstart radości ze spalonego, a potem napięcie rosło aż do końca. Wynik był dla mnie szokiem, bo byłam na 100% pewna porażki i to takiej jak w meczu Rosja-Czechy,
Aniu wpadłam z rewizytą i przeleciałam przez 2 dni wszystkie Twoje stronki i muszę przyznać,ze masz piękne kwiaty ,które w większości i mnie się szczególnie podobają .Życzę powodzenia w ukorzenianiu nowych nabytków.