początek mojej wielkiej przygody

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Davussum - początek mojej wielkiej przygody

Post »

Dorotko ostatnie zdjęcie bajeczne ;:173 Widzę ,ze dokładnie obserwujesz otaczający Cie świat i pieknie to oddajesz na zdjęciach ;:180 Super!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
as1112
200p
200p
Od: 28 mar 2012, o 15:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ostatnia fotka jak pocztówka ;:138 Dobry z Ciebie fotograf. Na działeczce masz cudnie - trawka sliczna, soczyście zielona :) A gdzie taki śliczny dzwoneczek nabyłaś?

Ja dziś byłam na chwilkę na działce ale tylko się zdenerwowałam :( Dzieciaki sąsiadów wpadły i jak dzikusy skakali gdzie się dało. Gdybym ich nie pilnowała zadeptali by mi wszystkie warzywa - ich mama miała wszystko w nosie, nawet uwagi nie zwróciła, brrrr... A kamienie śmigały po całej działce. Jednak chyba zrezygnuję ze ścieżki kamiennej choć moją córcię one już dawno nie interesują.
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

śliczne foteczki zapraszam do mnie do obejrzenia fotek z dzisiejszego dnia Dzwoneczek super:-)pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

:wit
Piękne te ozdoby na pierwszych zdjęciach, zaś ten ucięty konar w kształcie serduszka ;:oj rewelacja!
Widać, że potrafisz wypatrywać piękno w zwykłych rzeczach i o to właśnie chodzi w fotografowaniu (i pewnie nie tylko w nim).
Trawka rośnie wspaniale!
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

Hej hej :wit
Dziś fotek nie zrobiłam bo zapomniałam aparatu, po za tym od wczoraj dziwnie się czuję. Na działce nic nie zrobiłam bo spałam ;:19. Byłam w ogrodniczym kupić wrzosy i wrzośce ale już wszystkie wykupione :shock:
Ciesze się że zdjęcia się podobają. Dzwoneczek kupiłam na allegro.
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p
Od: 27 mar 2012, o 21:14

Post »

extra robisz zdjęcia ;:oj i to serce bomba !!!
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Dzwoneczek bardzo klimatyczny i fajny, może ja sobie też jakiś zmontuję. Serduszko na drzewie super :D Jak widzę zbiory będą też niczego sobie ;:215
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
davussum
500p
500p

Post »

Dziś znowu zapomniałam aparatu a chciałam pokazać wam cały dzwoneczek :oops: Walczyłam dziś z mieczykami i plecy mi wysiadły od tego nachylania. Sadziłam je w grupach po 5szt. żeby wiedzieć gdzie będą rosły miejsca zaznaczyłam plastikowym borderem i opisałam. Jak już urosną to go usunę. Mieczyki rosną w trzech rzędach i teraz tak myślę co by posadzić w miejscach pomiędzy tymi mieczykami, myślałam o czymś płożącym.
Fotka lipna bo robiona telefonem do tego zrobiło się ciemno i zaczęło padać. Na szczęście już zbieraliśmy się do domku
Obrazek
Przed posadzeniem porozkładałam wydrukowane fotki kwiatków bym sobie rozplanowała ułożenie kolorów :)
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p

Post »

prawdziwa projektantka ;:63 u mnie też strasznie lało - własnie pół godz temu przestało , ale dobrze bo trawę dzisiaj kosiliśmy to teraz ją super podlało :D
Awatar użytkownika
as1112
200p
200p
Od: 28 mar 2012, o 15:39
Kontakt:

Post »

Robisz wszystko perfekcyjnie ;:138

U nas pogoda do wieczora była śliczna za to w nocy i nad ranem padało - tak powinno być :) Dziś się niestety nie zapowiada słonko no ale do południa jeszcze daleko więc liczę, ze się wypogodzi.
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
davussum
500p
500p

Post »

Jak zaczęło wczoraj padać ok 18:30 tak pada do teraz. Na 12 jadę z synkiem do dentysty na konsultację i zobaczymy co dalej z tymi powybijanymi zębami. Jak wrócę to usiądę i pozamawiam roślinek bo w ogrodniczym takie pustki były że głowa mała. Chciałabym jeszcze coś w tym roku posadzić. Wrzosowisko chyba sobie w tym roku odpuszczę i w przyszłym roku się za nie zabiorę. mam jeszcze tyle do zrobienia że się nie wyrobię. Niedługo trzeba będzie zacząć wycinkę drzew by przeschły do jesieni i trzeba się spiąć ze zwalczaniem chwastów na całym trawniku. Zauważyłam że najlepiej to robić jak jest upał wtedy szybciej padają.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U mnie zaczęło wczoraj padać ok.16.00 i padało bez przerwy chyba do rana - nawet sie cieszę bo duzo porozsadzałam i przesadzałam więc dobrze podlane,dziś bez deszczu ale pochmurno, zobaczymy co przyniesie dalsza częśc dnia -słoneczka zyczę i owocnego zamawiania roslinek-licze potem na zdjęcia co kupiłaś :)
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

Witaj Dorotko :wit

Kolekcja mieczyków imponująca! Myślę, że małżonkowi mimo wszystko się spodobają jak zakwitną.
U mnie padało w sobotę po południu, akurat jak walczyłem na działce , a od wczoraj piękne słoneczko świeci!
Trzymam kciuki ;:215
davussum
500p
500p

Post »

Już po wizycie.
Na początku było niezbyt wesoło i synek uwiesił się dziadkowi na szyi w rezultacie dziadek też usiadł na fotelu dentystycznym. Była tylko wizyta adaptacyjna czyli 45 minut zabawy na fotelu + grzebanie dziadkowi w zębach :) "na wynos" dostaliśmy do zabawy w domu jednorazowy zestaw dentystyczny i mamy się nim bawić w dentystę. Dentystka zasugerowała jeszcze 2-3 wizyty adaptacyjne - dodam tylko że koszt takiej wizyty to 90zł. Za tydzień mam kolejną wizytę ale będę juz chciała zacząć leczyć zęby. Narkoza odpada jedynie leczenie z gazem rozweselającym. Do wyleczenia (do wypełnienia) są dwie czwórki, reszta zostaje tak jak jest tylko zostanie utwardzona. Mają same wypaść.

Zraz zjem obiadek i może coś sobie zamówię :)
Awatar użytkownika
anushka
200p
200p

Post »

nic mu nie robila i 90zł zaśpiewała 8-) ??? hard core jakiś :roll: a ile lat ma twój syn ??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”