próbuję zamówić oryginalną, w secesyjnym stylu tabliczkę z numerem zarówno na dom, jak i na ceglany słupek płotu. Aukcje wystawione są przez brytyjska firmę na tamtejszym e-bayu. Poniżej zdjęcie. Może komuś z Was też się spodoba

widziałem takie na domach czy też furtkach,krajowa produkcja.
 widziałem takie na domach czy też furtkach,krajowa produkcja. 

i dla kogoś kto być może po imieninach mieszka w domkach stawianych przez deweloperów ,kolor w kolor to pomylić się zawsze można
 i dla kogoś kto być może po imieninach mieszka w domkach stawianych przez deweloperów ,kolor w kolor to pomylić się zawsze można   a tak to patrzysz MÓJ NUMER no chyba ,że małżonka stoi na ganku z wałkiem w rękach to drugi znak rozpoznawczy w razie niemożności odczytania własnego numeru na domu.
 a tak to patrzysz MÓJ NUMER no chyba ,że małżonka stoi na ganku z wałkiem w rękach to drugi znak rozpoznawczy w razie niemożności odczytania własnego numeru na domu. 

, numerowanie domów, oprócz tego, że jest prawnie wymagane, to jest praktyczne i...ładne.
 , numerowanie domów, oprócz tego, że jest prawnie wymagane, to jest praktyczne i...ładne.

A jakiego to klubu jestes fanem? A no tak Widzewa,nie może być inaczej...WIERNY OGRODNIK pisze: Maszt...Szkoda, że nie będę mógł wywieszać flagi mojego klubu.

, to powiem/napiszę swoje zdanie:
 , to powiem/napiszę swoje zdanie: 
 Slawgos pisze:Jeśli cały czas rozmawiamy o tym, co jest na górze tego wątku, to powiem/napiszę swoje zdanie:
Nie podoba mi się taka wersja, bo przypomina mi to jajniki kobiece. A co gorsze, są to akurat jajniki kobiety 95 letniej. A teraz możecie jechać po mnie.
Oznakowanie posesji jest ważne i tu zgadzamy się, prawda? Ale niech oznaczenie będzie czytelne dla wszystkich.