Jola śliczne iryski i ten niebieski na końcu, a storczuś szaleje

no to teraz wiesz czemu jestem wściekła, że kota dostałamlilasek pisze:Storczyk to u Ciebie szaleje. Mój niedawno wypuścił nowy pęd, tak się cieszyłam a wczoraj po przyjściu z pracy zobaczyłam, że koty go zechlały, nie mogę odżałowaćale liczę, że jeszcze coś z niego będzie ;) Piwonie kocham....
heheheheh ależ koty to cudne stworzonka, tylko czasem coś im przeszkadza hehehehizabela skula pisze:no to teraz wiesz czemu jestem wściekła, że kota dostałam , już mi fiołka uczył latac a potem ja kota uczyłam, i ze storczyków też go wyciągałam
no ja mu wczoraj nagadałam, gadzinie jednej, za to zreflektował mi się i ładnie aportował swoją ulubioną zabawkę, chociaż tyle, że to potrafi ;)jola1313 pisze:Lilasek,ja bym też chyba uczyła latać te koty,gdyby mi połamały pęd storczyka .
Lilasek,moje koty,to nawet nie wiem,czy myszy umieją łapaćlilasek pisze: zreflektował mi się i ładnie aportował swoją ulubioną zabawkę, chociaż tyle, że to potrafi ;)
Miło u Ciebie... aż mi się przypomniały dawne czasy u babci...
KOT, ale w razie czego to ORŁA z niego zrobięmartucham1 pisze:Iza to może nie jest kot jak lata