Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Tadziu,ty sam gotowałeś rosołek?
Gosiu,wianie to delikatne określenie ,jak bujaczke przewróciło to to była silna wichura.Fruwało wszystko,co mo,zliwe,ale wiader z roslinami z belki na szczycie domu nie zwaliło.
Halinko,wyrwę potem,ale nie wiedziałam,że mszyca też ima się chwastów.W ubiegłym roku tez pilegnowałam jednego chwaściora prawie do metra wysokości.Dobrze,że nie rozsiał mi się.
Misiu,a jak robiłas,one takie bezproblemowe raczej są.Chyba,ze chore cebulki były,moje dwie padły,wcale nie wyszły z ziemi,a jednakowo z nimi postępowałam jak z tymi.
Gosiu,wianie to delikatne określenie ,jak bujaczke przewróciło to to była silna wichura.Fruwało wszystko,co mo,zliwe,ale wiader z roslinami z belki na szczycie domu nie zwaliło.
Halinko,wyrwę potem,ale nie wiedziałam,że mszyca też ima się chwastów.W ubiegłym roku tez pilegnowałam jednego chwaściora prawie do metra wysokości.Dobrze,że nie rozsiał mi się.
Misiu,a jak robiłas,one takie bezproblemowe raczej są.Chyba,ze chore cebulki były,moje dwie padły,wcale nie wyszły z ziemi,a jednakowo z nimi postępowałam jak z tymi.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosia ..jak pisałam u siebie nie kojarzę chwasta , ale nawet nawet wygląda 

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Gośka ja kiedyś wyhodowałam Kąkol polny . Ale było śmiechu jak mi zakwitł 

- malgocha1960
To może jak już zadbałam o niego i opryskałam czule od mszycy to poczekam jak zakwitnie?
A ja kojarzę Twojego chwasta ;-)) ze swojego ogrodu... rwij 

- malgocha1960
No to zerwę,ale trochę żal go,ma juz jakieś 80 cm. 

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Małgosiu Twój ogród podziwiam już od dawna
. Mam nadzieję że kiedyś mój będzie wyglądał chociaż w części tak ładnie.

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu, "przeleciałam" Twój aktualny wątek, ale drummondi nie dostrzegłam, chyba ślepa jestem ;)
Ale cosik mi się zdaje, ze w poprzednim wątku wypowiadałam sie na jego temat, ze to jednak " nie ten model"...
Podpórki z biedronki do powojników super- u nas były jakos w kwitniu, ale nie kupiłam a teraz żałuję...
pawilonu nie zazdroszcze- a raczej tego jakich szkód wyrządził wiatr. Szkoda, ze wszędzie tyle bubli... Najbardziej to zawsze mnie śmieszą jednorazowe parasolki
takie zwykłe od deszczu, które zaraz wiatr wywija w drugą stronę i łamie druty...
ogólnie masz śliczne widoczki
Ale cosik mi się zdaje, ze w poprzednim wątku wypowiadałam sie na jego temat, ze to jednak " nie ten model"...
Podpórki z biedronki do powojników super- u nas były jakos w kwitniu, ale nie kupiłam a teraz żałuję...
pawilonu nie zazdroszcze- a raczej tego jakich szkód wyrządził wiatr. Szkoda, ze wszędzie tyle bubli... Najbardziej to zawsze mnie śmieszą jednorazowe parasolki

ogólnie masz śliczne widoczki

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Melduję się w pięknym ogrodzie..pracusiu
Pięknie Ci wszytko rośnie..moje uznanie..u mnie dzisiaj podlewa..więc odpoczywam:)))Pozdrawiam..

Pięknie Ci wszytko rośnie..moje uznanie..u mnie dzisiaj podlewa..więc odpoczywam:)))Pozdrawiam..
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Co jak tak późno u Ciebie
już 10 strona, a ja dopiero jestem
obiecuję poprawę
Małgosiu wszystko pięknie u Ciebie kwitnie, fajne to hostowe "obrzeże" . Ładny kolor ma ta niespodziankowa lilia

obiecuję poprawę

Małgosiu wszystko pięknie u Ciebie kwitnie, fajne to hostowe "obrzeże" . Ładny kolor ma ta niespodziankowa lilia

Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Małgosiu
Ale pędzisz ,nie mogę za Tobą zdążyć
Ślicznie u Ciebie
Hosty super , szybko się rozrastają .
Chwasty to ja też wyhodowałam a wyrwałam dzwonki - no cóż
( czasami ładniej rosną od kwiatków )

Ślicznie u Ciebie

Chwasty to ja też wyhodowałam a wyrwałam dzwonki - no cóż

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pędzi bo wpadają dziewczyneczki na ploteczki
Małgosiu , zdarza się że sam rosół robię ( i nie tylko) , ale ten tylko doprawiałem
Wczorajsza noc była deszczowa . 12 godzin bez przerwy. Dzisiaj sucha , rano zaczęło padać. teraz będzie wody do oporu

Małgosiu , zdarza się że sam rosół robię ( i nie tylko) , ale ten tylko doprawiałem

- malgocha1960
Beatko,ogród swój mam dopiero trzeci rok i zaczynałam od pobojowiska po budowie.Wszystko sama od podstaw,bo nikogo to więcej nie interesuje zupełnie,więc dasz radę.
Mariola,namiot leży w nieładzie z cegłami na wierzchu,żeby nie wyfrunął i nie mam pojęcia czy skladać go czy rozkładać,bo nie wiadomo kiedy będzie znowu halny?
Reniu,u mnie od dwóch dni nie pada,a to,co padało wcale nie dało takiej wilgoci,bo w srodku ziemia jest sucha zupełnie.
Kamciu,witaj.Teraz kiedy praca w ogrodzie każdy z nas ma coraz mniej czasu na forum.Myślę,że tak jak umawiałyśmy się po drodze do rodzinki zawitacie do mnie.
Tereniu,witaj.Ty nie miałaś czasu na odwiedziny,ale dla takiego skarbu jaki ty masz to ja też wybrałabym noszenie na ręcach,a nie klikanie.
Tadziu,mój M tez robi dobry rosół bez żadnych dodatków,tylko dużo warzyw.Ja lubię z dodatkiem wołowym, M nie bardzo.
Mariola,namiot leży w nieładzie z cegłami na wierzchu,żeby nie wyfrunął i nie mam pojęcia czy skladać go czy rozkładać,bo nie wiadomo kiedy będzie znowu halny?
Reniu,u mnie od dwóch dni nie pada,a to,co padało wcale nie dało takiej wilgoci,bo w srodku ziemia jest sucha zupełnie.
Kamciu,witaj.Teraz kiedy praca w ogrodzie każdy z nas ma coraz mniej czasu na forum.Myślę,że tak jak umawiałyśmy się po drodze do rodzinki zawitacie do mnie.
Tereniu,witaj.Ty nie miałaś czasu na odwiedziny,ale dla takiego skarbu jaki ty masz to ja też wybrałabym noszenie na ręcach,a nie klikanie.
Tadziu,mój M tez robi dobry rosół bez żadnych dodatków,tylko dużo warzyw.Ja lubię z dodatkiem wołowym, M nie bardzo.
- malgocha1960
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ale śliczny ten postrzępiony koleus .
Rosół tez lubię z kawałkiem wołowinki
Rosół tez lubię z kawałkiem wołowinki