Ogród Ani :)
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Ani :)
Aniu piękne kolorki ma pierwszy irysek. Jak sobie radzą pierwiosnki.
- gardener1987
- 500p
- Od: 10 lip 2010, o 21:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
oliwka kolekcja już spora roślinek ale mam jeszcze w planach kupienie innych których nie mam
kolekcja irysków powiększy się w lipcu o nowe:) mam sporo ale jeszcze nie kwitły i ciekawi mnie jaki będzie kolor kwiatów:) stolik nie był przewidziany dla kotka tylko do spotkań czy herbacie
zostało nam trochę materiału z remontu studni więc narzeczony wymyślił że zrobi mi stolik
korzo_m zgadzam się z tobą że piękny jest i na dodatek ma jeszcze dużo kwiatów więc będzie jeszcze długo cieszył oczy:) a pierwiosnki pięknie rosną bo poprzedni właścicielka dobrze o nie dbała:)
Dziś kolejny deszczowy dzień więc nie będzie nowych zdjęć:(
Miłego dnia:)

korzo_m zgadzam się z tobą że piękny jest i na dodatek ma jeszcze dużo kwiatów więc będzie jeszcze długo cieszył oczy:) a pierwiosnki pięknie rosną bo poprzedni właścicielka dobrze o nie dbała:)
Dziś kolejny deszczowy dzień więc nie będzie nowych zdjęć:(
Miłego dnia:)
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
Pięknie
Czy na ostatnim zdjęciu to Ogórecznik ??? już Ci Kwitnie ???? Śliczny kolorek ma .
Pozdrawiam

Czy na ostatnim zdjęciu to Ogórecznik ??? już Ci Kwitnie ???? Śliczny kolorek ma .
Pozdrawiam

- gardener1987
- 500p
Tereniu tak to ogórecznik pierwszy raz mam tą roślinkę:) siałam nasionka w doniczki na parapecie i potem wysadziłam chyba już w kwietniu jeśli dobrze pamiętam:)
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Widzę Aniu, że sporo już roślinek w Twoim ogrodzie, fakt, że ile by się ich nie miało, to i tak chorujemy na nowe "chciejstwa"
Super kolekcja irysków i bardzo ładny różanecznik, ekstra stoliczek i słodki koteczek. Ogórecznika wysiewałam jesienią do gruntu, a wiosną do doniczek i nic mi nie wzeszło
, chociaż ostatnio znalazłam jakąś sadzonkę i nie wiem czy to czasami nie on, nie wiem jak wygląda, bo też nigdy jeszcze go nie miałam. Masz może fotkę jak był jeszcze mały?

- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Aniu, ale masz pięknie
Ten różowy orlik śliczny, tak więc nie żałuj, że to nie łubin. Ja nie kupowałam łubinu, a pozostałe roślinki chyba się zgadzają, bo jeszcze wszystkie nie zakwitły.
Aniu kolekcja irysków piękna, a dlaczego w lipcu Ci się powiększy?, w lipcu sie je kupuje?, bo ja też z chęcią bym kupiła tych, których nie mam, to może zamówienie wspólnie byśmy wysłały?
Kiedy się umawiamy na jakieś spotkanko?

Ten różowy orlik śliczny, tak więc nie żałuj, że to nie łubin. Ja nie kupowałam łubinu, a pozostałe roślinki chyba się zgadzają, bo jeszcze wszystkie nie zakwitły.
Aniu kolekcja irysków piękna, a dlaczego w lipcu Ci się powiększy?, w lipcu sie je kupuje?, bo ja też z chęcią bym kupiła tych, których nie mam, to może zamówienie wspólnie byśmy wysłały?
Kiedy się umawiamy na jakieś spotkanko?
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- TerDob
Dzięki
Moje ogóreczniki jeszcze małe a u Ciebie już kwitną .
To ja też z pytaniem - kiedy się umawiamy na spotkanko ????
Ilona2715 jak chcesz mogę zrobić zdjęcia moim małym ogórecznikom i wstawić - ale jutro wieczorkiem mogą być .

To ja też z pytaniem - kiedy się umawiamy na spotkanko ????
Ilona2715 jak chcesz mogę zrobić zdjęcia moim małym ogórecznikom i wstawić - ale jutro wieczorkiem mogą być .
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- gardener1987
- 500p
Ilona dziękuje za odwiedziny:) ten ogórecznik tak wygląda jak go posiejesz , ma takie omszone listki
ja siałam jeszcze wczesną wiosna do doniczki i teraz to taki olbrzym mi wyrósł
będąc w Młodzawach w ogrodzie na rozstajach widziałam po raz pierwszy ta roślinkę i tak mi się spodobała i kupiłam nasionka od jednej forumki, która mówi że to roślina bezproblemowa tylko strasznie się rozsiewa po ogrodzie:)

Kamila ja zamówiłam już iryski od emila z forum ma nick em:) piękne ma okazy , moja mama mówi że takie piękne i stwierdziła że też sobie zamówi tylko ja się będę nimi zajmowała bo ona to nie wie co to chwast a które roślinka
i te iryski będą dopiero w lipcu lub sierpniu:) wyślę ci mailem tą listę od Emila:) co do spotkania to może w następnym tygodniu bo teraz mam drugie zmiany:(( chyba że niedziela bo mam wolną:)
Tereniu to wychodzi na to że moje ogóreczniki są pędzone
napisałam wyżej kiedy mam wolne:) może zaproponujcie jakiś dzień w następnym tygodniu to ja sobie wolne wezmę tylko muszę wiedzieć do piątku 
Ewa a ten ogórecznik nie wysiał ci się z nasion?? podobno rozsiewa się po całym ogrodzie

Kamila ja zamówiłam już iryski od emila z forum ma nick em:) piękne ma okazy , moja mama mówi że takie piękne i stwierdziła że też sobie zamówi tylko ja się będę nimi zajmowała bo ona to nie wie co to chwast a które roślinka

Tereniu to wychodzi na to że moje ogóreczniki są pędzone

Ewa a ten ogórecznik nie wysiał ci się z nasion?? podobno rozsiewa się po całym ogrodzie

- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Orlik w pięknym kolorku
moim ulubionym
Ogórecznika macie dziewczyny z nasion
ma piękny lazurowy kolor
Muszę to nadrobić w przyszłym roku
Miłego i
wypoczynku 

Ogórecznika macie dziewczyny z nasion

Muszę to nadrobić w przyszłym roku

Miłego i

- gardener1987
- 500p
Zabeczka101059 tak z nasionek
mogę zebrać dla Ciebie i w przyszłym roku też będziesz miała:)

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Witaj Aniu
Ale u Ciebie pięknie i kolorowo
Bardzo udane portreciki a widoczki ogólne miodzio
Nie bój się o tego ciemiernika,on nie wymarza. Jeśli już to tylko liście ale szybko odrastają nowe.
Pozdrawiam

Ale u Ciebie pięknie i kolorowo

Bardzo udane portreciki a widoczki ogólne miodzio

Nie bój się o tego ciemiernika,on nie wymarza. Jeśli już to tylko liście ale szybko odrastają nowe.
Pozdrawiam

- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
Pięknie Ci się rozrosły irysy syberyjskie i dają wspaniałą plamę kolorystyczną. Pąki części moich zniszczyły majowe mrozy
Co to za roślinka pod pełnym jaśminowcem (albo mi się wydaje, że to jaśminowiec), kwitnie na biało i ogólnie to mi się kojarzy z jakąś szałwią.

Co to za roślinka pod pełnym jaśminowcem (albo mi się wydaje, że to jaśminowiec), kwitnie na biało i ogólnie to mi się kojarzy z jakąś szałwią.
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
To się ładnie uśmiecham
o nasionka ogórecznika
może się jakoś odwdzięczę

może się jakoś odwdzięczę

- TerDob
Aniu
Gdzie zginęłaś ???? Wstawiaj zdjęcia z pięknego ogrodu - plis .