Co za cuda pokazujesz .Też mam ochotę na więcej Gymno

To się nigdy nie kończy- never ending storynolina pisze:Marto tym razem to koniecSerio, serio. Mam zakaz domowy. Jak M się dowiedział, ile poszło na rośliny w ciągu miesiąca, zagroził blokadą konta
(ale może za miesiąc coś uda mi się przemycić, na razie niech ochłonie)
Może jakbyś miała jakieś Parodie z grupy microsperma te które ciężko dostać i trza samemu wysiaćnolina pisze:Henryku poprawione. G. poeschlii v. dolezalii dostałam w prezencie od sprzedawcy, podobnie jak wcześniej pokazywane sibalii. Lubię takie prezenty
Za 5+ dziękuję. Ciekawe, co trzeba mieć, aby zasłużyć na 6(czyt. co Henryk lubi najbardziej) ?
Roslinki ładne ale opamietaj sięsokolica pisze:Marto tym razem to koniecSerio, serio. Mam zakaz domowy. Jak M się dowiedział, ile poszło na rośliny w ciągu miesiąca, zagroził blokadą konta
(ale może za miesiąc coś uda mi się przemycić, na razie niech ochłonie)
Tu się zgodzę. Żałuję, że dopiero teraz. Obyłoby się bez wcześniejszych przypadkowych zakupów.banditoo pisze: wpadłaś po same uszy
Oj tam zarazejacek pisze:
Roslinki ładne ale opamietaj się, potrafię rozpoznać ten stan szału zakupów , niestety ale M ma rację
Leszku, dziękujęleszek2 pisze:Magdo ,jestem po twojej stronie,gymno śliczne,ja też ,jak ty tylko patrzę i zaraz zamawiam,teraz chyba wybiorę się P Hinca,
tak mnie tam ciągnie,bo wyczytałem gymno ,które jeszcze nie mam![]()
poz.Leszek
Madziu, dziękuję za słowa zachęty. Zapewne w niedalekiej przyszłości zaprezentuję Wam moje roślinki, na razie jednak wolę Was podglądaćLena miło mi bardzo. Od początku, mówisz?Ja to bym tak z 10-15 pierwszych stron usunęła
Bardzo dużo się zmieniło od tego czasu, przede wszystkim w ilości i jakości roślin. Tobie także tego życzę, bo to piękne hobby. A marzenia spełnić bardzo prosto, wiele osób tutaj już to udowodniło
Wystarczy pobyć u nas dłużej, założyć swój wątek, a potem to już idzie z górki
Magdo,jestem na początku budowania kolekcji, a na początku to zawsze są wydatki. W końcu mój zbiorek będzie takim, jaki chcę mieć i pozostanie mi tylko umiejętne pielęgnowanie roślin, aby jak najdłużej cieszyły moje oczy. Myślę, że pod koniec przyszłego sezonu, po wymianie roślin i innych rotacjach miejscowych, będę już miała stan optymalny i na długo niezmienny. A co za tym idzie, nastąpi koniec całkowity inwestowania.
Tu piszemy o kolekcji gymnokalicji. I za to ta (doskonała!) ocena. Parodie to inna bajka...Może jakbyś miała jakieś Parodie z grupy microsperma te które ciężko dostać i trza samemu wysiaćZa 5+ dziękuję. Ciekawe, co trzeba mieć, aby zasłużyć na 6(czyt. co Henryk lubi najbardziej) ?