Kasiu (katarzynka575)-jak je namawiasz to na pewno Cię posłuchają ,choć nawożenie nie zawsze wpływa pozytywnie na rozwój roślin zwłaszcza przy młodym i słabym systemie korzeniowym.
Joasiu (Art) - właśnie to dla tych "mikroczułków" Masdevallie strobelii Sweet and Garay poszukiwałem od dawna no i mogę powiedzieć że marzenia się spełniają ,a to dzięki forumowej koleżance Ani .
Do masdevalli Aquarius też mam sentyment bo to jedna z pierwszych która się u mnie zadomowiła na stałe i obdarzyła mnie zaraz kwiatkami i tak już pozostało.
Tak, ta miniaturka którą widziałaś w moim wątku w tej kamionkowej donicy w ogrodzie to ta sama której zdjęcia przedstawiłem ostatnio. Doritaenopsis Sogo Vivien bo o nim mowa jest nie do zdarcia potrafi obdarzyć mnie kwiatkami nawet 2 razy w roku.
Patrycjo(Filigranowa27) - bardzo mi miło że tak odbierasz mój wątek storczykowy i fotki które zamieszczam.
furious -miło mi że zahaczyłeś o mój wątek i znalazłeś coś ciekawego dla siebie,wpadaj kiedy masz ochotę choć żółty nie jest moim kolorem ale ten storczyk prezentuje się nie źle.
(Żółty napił się troszkę piwa przy czyszczeniu liści przekazałem mu że to od Ciebie

)
... i coś do pooglądania moje ogrodowe cacuszka (storczyki)
-podkolan biały
-znany już z zeszłego roku stoplamek