Działka na Kaszubach - amba19

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak wynika z fotek to i na Kaszuby zawitała piękna wiosna. Kwiat porzeczki krwistej rewelacyjny. ;:111

Pozdrowienia
Mietek.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Och Mieczysławie dzięki za odwiedziny! Jak miło gościć Cię na Kaszubach! Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu u ciebie to już prawdziwa wiosna :lol:
Chionodoksy są w pełnym rozkwicie a po moich zostały już tylko liście :x . Szkoda że tak krótko kwitną ale za to pooglądam sobie jeszcze je u ciebie :lol:
Pięknie jest u ciebie Ambuniu :P
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Jolciu to naprawdę już prawdziwa wiosna zawitała na moją Syberię Kaszubską. Ostatnie dni były tak piękne ciepłe i kolorowe od kwitnących roślin. Jak dobrze że możemy utrwalać ich ulotne i krótkotrwałe piękno. Szkoda że nie da się wkleić na forum zapachu kwitnących drzew albo kukania kukułki, która żegnała nas wieczorem- gdy już pakowaliśmy manatki przed powrotem do domu.
okazuje się że nie można też wkleić zdjęcia - nasz fotosik znowu ..... niedysponowany ;:96
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem załamana - od niedzieli wieczór nie udało mi wstawić ani jednego zdjęcia ;:98
Co się dzieje czy to fotosik czy mnie odmóżdżyło?
Wczoraj mój syn wymyślił że to przez to że wszyscy na raz wstawiają zdjęcia po weekendzie. Dzisiaj próbuję od 5-tej rano. Nie sądzę że wszyscy wstali o tej porze i dalej wstawiają zdjęcia buuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu u ciebie to już prawdziwa wiosna . Bratki spoglądają zawadiacko i wiedzą, że są piekne a kporzeczka krwista rewelacyjna!
Nie denerwuj się fotosikiem - cuda techniki tez się chcą pobuntować :wink:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Marysiu, ja wczoraj bez żadnego problemu wkleiłam ponad 20 zdjęć, ale o 5 rano to już naprawdę dziwne, żeby nie działał! A ja tak czekam na Twoje zdjęcia!
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Bratek ma rewelacyjny kolor Marysiu! :shock: :D
Szachownica tez cudna a forsycja dopiero teraz tak pięknie kwitnie???
Moja za moment będzie już cała zielona ,a u Ciebie w pięknej krasie.... :D
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nareszcie coś się udało wkleić ;:83 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17

Post »

Marysiu, z każdym dniem pięknieje ta Twoja, kaszubska działeczka. Dobrze, że uporałaś się z Fotosikiem bo zdjęcia są warte włożonego wysiłku.
Pozdrowienia
Mietek.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mieczysławie, pochwały od Ciebie mają dla mnie szczególny wymiar, wiesz dlaczego.....
A odnośnie moich problemów ze zdjęciami - to chyba nie fotosik tylko mój "dostawca" internetu :pogon ale już jest wszystko w porządku. Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

KaRo wybacz! Dopiero teraz zauważyłam Twój post, bratek faktycznie jest zupełnie nietypowy. Postanowiłam nie skubać przekwitniętych kwiatów może się rozsieje. Ale wątpliwe czy siewki powtórzą ten kolor - to na pewno mieszaniec i wyjdzie nam prawo Mendla :cry:
A forsycja w niedzielę była właśnie w pełnej krasie! Moja SYBERIA ma też swój urok. Wszystko rozwija się później i cieszy moje oczy wtedy - gdy gdzie indziej te kwiatki już dawno przekwitły. Ja tylko wczesną wiosną nie mogę się doczekać pierwszych zwiastunów wiosny, a później przestaje mi to przeszkadzać. Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
steresa
100p
100p
Od: 31 lip 2007, o 00:32

Post »

Witaj Marysiu piękne zdjęcia.Ostatnio rzeczywiście są jakieś problemy z fotosikiem.Ja wchodzę na forum zwykle ok.23 i też mam problemy z wklejaniem zdjęć.Przy niektórych było kilka podejść.Dzięki za odwiedziny u mnie.No to w maju świętujemy-Ty urodziny wnuczki ja mojego synka/9 maja kończy 3 latka/.
Czy twoja mądra książka coś wspomina o specyfikach na ślimaki.Mam granulki ale potrzebuję coś czym mogłabym opryskać świerk.
Czekam na następne zdjęcia.Uwielbiam Kaszuby.Dawno temu na studiach przeszłam pieszo spory obszar i do dziś mam bardzo miłe wspomnienia.Często z mężem i dziećmi
jeździmy na wycieczki i zawsze jest coś ciekawego do obejrzenia.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu
steresa
Grzegorz B

Post »

Marysiu, widzę, że barwnie i kolorowo jest również na Kaszubach :D Wiosna u Ciebie wspaniała tego roku, piękna barwa tego bratka, ja takiego jeszcze nie widziałem a kwitnąca forsycja rzadki widok o tej porze, moja już w liściach, po kwiatach (fakt że nielicznych) pozostało tylko wspomnienie :( Zazdroszczę kwitnącego lilaka, bo to przepiękna roślina. Ja posadziłem w tym roku dwa lilaki, jednak kwitnienia jeszcze w tym roku nie będzie :roll:

Pozdrowionki i udanej majówki :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”