Wszystko.o... Grypa, infekcje - Metody leczenia.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kaju.
Dzięki za przepis na miksturę. Jak widać na grypę jest wiele sposobów i każdy ma szansę być skutecznym. Dzięki, że wpisałaś tą recepturę. Z pewnością się przyda.
Dzięki za przepis na miksturę. Jak widać na grypę jest wiele sposobów i każdy ma szansę być skutecznym. Dzięki, że wpisałaś tą recepturę. Z pewnością się przyda.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Pewniejszy sposob
ja jednak uwazam ze najkuteczniejsze jest nie wychodzenie z pod koldry i w razie przedluzajacej sie choroby i nie opadajacej goraczki wpomozenie sie lekami przeciwzapalnymi i ewentualnie antybiotykami
pozdrawiam:-)
pozdrawiam:-)
Przeczytaj Regulamin!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hermess - witaj
Każda droga jest dobra, jeśli prowadzi do właściwego celu. Wybór należy do Ciebie.

Każda droga jest dobra, jeśli prowadzi do właściwego celu. Wybór należy do Ciebie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- 200p
- Od: 17 maja 2007, o 20:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Poradźcie jeszcze coś na opryszczkę!
W sobotę szłam na imieniny, a miałam na wardze przyschniętą już opryszczkę. Zakleiłam wielce reklamowanym, cudownym plasterkiem, który niebawem się pomarszczył i musiałam go zdjąc.
Na drugi dzień rano, oprócz swojej przyschniętej opryszczki znalazłam jeszcze dwie nowe!
Nie wiem , czy to efekt przyklejenia plastra, ale niezbyt miłe
Nadmieniam, że nie nadużywałam!
W sobotę szłam na imieniny, a miałam na wardze przyschniętą już opryszczkę. Zakleiłam wielce reklamowanym, cudownym plasterkiem, który niebawem się pomarszczył i musiałam go zdjąc.
Na drugi dzień rano, oprócz swojej przyschniętej opryszczki znalazłam jeszcze dwie nowe!
Nie wiem , czy to efekt przyklejenia plastra, ale niezbyt miłe

Nadmieniam, że nie nadużywałam!
Pozdrawiam, Małgosia