Masz mnóstwo ciekawych i nieznanych mi roślin , piękności.
Piwonie są cudne a ten zapachaguskac pisze:Piwonie w tej fazie są najpiękniejsze, jak obietnica... Fajny pomysł z konewkąnasze babcie miały co dźwigać, lekkie to one nie były
Masz mnóstwo ciekawych i nieznanych mi roślin , piękności.
tak to angielka i mam jeszcze białą jak ją zobaczyłam na bazarku to wiedziałam, że musi być mojalora pisze:Dzidziu piękne kompozycje ...czy ta w koszyczku to pelargonia angielska?cudna
Dzisiaj widziałam pierwszy kwiat na białej a mam jeszcze filetowągosia07 pisze:Dzidziu ślicznie wszystko ci rośnie a cynie jeszcze trochę i będą piękne moje w tym roku strasznie marne.
Jak patrzy w tym roku to tak kolorowo nie będzie , wszędzie mam straty zimowemajka300 pisze:Dzidziu pięknie i kolorowo u ciebie u mnie dopiero wszystko się rozkręca
Wiesz tak patrzyła na mnie, że nie mogłam się opieraćszyszunia pisze:Piękne tarasowce A ta pelargonia rzeczywiście piękna i ja też bym się jej urokowi z pewnością nie oparła na bazarku
A z Biedronkiheliofitka pisze:Dzidziu
Powiedz mi skąd ty bierzesz takie rośliny, bo chyba nie z pobliskiego centrum ogrodniczego
Gosiu najlepiej z półzdrewniałych ja to wsadzam byle gdzie i się przyjmuje, juz Ci ukorzeniem niebieskąGosia123A pisze:Dzidziu Z psianki pobiera się pędy zdrewniałe?,czy tegoroczne?
Mam ja z nasion , siałam trzy lata temu a teraz ma pierwsze kwiatyGosia123A pisze:Dzidziu zajrzyj do mnie mam jeszcze Psiankę wariegatę![]()
Dzidziu śliczne te Twoje roślinki.A gdzie kupiłaś białą Iochromę?;
Neluś mekonopsa tylko gnojówką z pokrzyw nic więcej nie dawałam, a komelina noski wystawia bo podpędziłam w doniczceAlionuszka pisze:Dzidzia Twoja Komelina noski wychyla ,a moja dopiero do ziemi zakopana...![]()
Koniecznie podaj przepis na kwitnienie mekonopsa ...mój ma same liście ,podobnie jak w tamtym roku,a kwiatu ani widu ,ani słychu ,nawoziłaś go czymś specjalnym...?
tam to diamont frost też go lubięNiunia1981 pisze:Dzwonek i piwonia piękne!!
Tarasowe też cudne, szczególnie pelargonia i bardzo podoba mi się ten drobny wilczomlecz. To Diamont Frost?
Cieszę się, że mnie odwiedziłaśbina12 pisze:Dzidziu tak sobie pospacerowałam u ciebie i jestem pełna podziwu
Piękny , wypieszczony , dojrzały Ogród cudne kwitnienia i tyle rarytasów ,że o niektórych nie słyszałam nawet