Witam serdecznie Wszystkicz Forumowiczów, niedawno odkryłam w internecie FORUM OGRODNICZE i spacerując po tylu pięknych ogrodach zapragnełam znaleść się w tej pięknej rodzinie ogrodowej tyle o sobie
KDanuta
Jeśli myślisz, że tymi kilkoma zdjęciami nas zadowolisz to się bardzo mylisz, tutaj wszyscy są bardzo ciekawi jak wyglądają nasze ogrody, więc nie trzymaj nas w niepewności i pokaż cały ogród!
rogalm1 pisze:Jeśli myślisz, że tymi kilkoma zdjęciami nas zadowolisz to się bardzo mylisz, tutaj wszyscy są bardzo ciekawi jak wyglądają nasze ogrody, więc nie trzymaj nas w niepewności i pokaż cały ogród!
Bardzo ładny ogród Danusiu .Moje poprzedniczki mają rację,uwielbiamy oglądac nasze roślinki ,więc uraczaj nas często fotkami swojego ogrodu .Będziemy czekac na kolejne porcje zachwytu
Witaj Zuziu.
13 lat temu kupiliśmy dom z 18,5 arową działką, na której rosły porzeczki i malin zdziczałe , prawie 2 lata zjeło mi karczowanie krzaków , potem po kawałku obsadzałam roślinami . Ponieważ priorytetem był remont domu, to działke obsadzałam kwiatkami ,jakie dostałam od sąsiadów. Podobają mi się ogrody angielskie, i tak próbowałam tworzyć mój ogród, ale nic z tego nie wyszło bo ziemia uboga, piaszczysta i kwiaty rosły mizernie. Zrezygnowałam z ogroduangielskiego, dokupiłam iglaczków, krzewów i tak od 6 lat jest już uzupełniany o nowe nasadzenia
KDanuta