Balkonowe szaleństwo
Re: Balkonowe szaleństwo
No,u mnie słoneczniki też się pokazały. Już się obawiałam,że nic z nich nie będzie,ale są...rosną.Tak więc wiosna zawitała także na mój balkon,hurrra 

Martika
-
- 200p
- Od: 11 maja 2008, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie zaczyna wszystko kwitnąć, a hamak świetny 

Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
Cudnie tu u Ciebie. Klimatycznie i przytulnie. A taki hamak, to i mi się zamarzył... 

- Karolina__
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hej
Kwiaty cudne. Ogromna różnorodność. I nawet Krasnokwiat Katarzyny Tobie zakwitł (moja cebulka zgniła w ziemi
) Ale najcudowniejszy w tym wszystkim jest Twój hamak! dla takiego leniucha jak ja

piękne wszystkie kwitnące, ja czekam na swojego szczawika, którego dostałam od Joli aż wypuści ;) Lilia dopiero wygląda z ziemi ;) Hamaczek rewelacja, przypomniały mi się dziecinne czasy i polowanie az ojciec zejdzie ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
Noo..a właśnie się zastanawiełam,co słychać w Twoim balkonowym ogrodzie.Miło patrzeć jak rośliny cieszą się wiosną
Tak się tylko zastanawiam czy kaktusom nie będzie za ciemno gdy inne rośliny jeszcze bardziej urosną.Kaktusy chyba lubią pełne słońce

Tak się tylko zastanawiam czy kaktusom nie będzie za ciemno gdy inne rośliny jeszcze bardziej urosną.Kaktusy chyba lubią pełne słońce

Martika
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ładny busz
Tylko jak ty to podlewasz??

jak się patrzy na te zdjęcia do aż człowiek mówi do siebie "wow!" Niezwykły busz... Swoją drogą intrygują mnie Twoje słoneczniki. Zasadziłam w podobnej ilości co Ty, jednak trochę musiałam przerzedzić, bo stwierdziłam, że im nieco przyciasno na taką skrzyneczkę. Wszędzie czytałam, że one są bardzo żarłoczne jeśli chodzi o wodę i pokarm, więc doszłam do wniosku że za dużo ich być nie może na raz. Jak to wygląda u Ciebie?
ps. ten stół u Ciebie wymiata, jest przepiękny, uwielbiam...
ps. ten stół u Ciebie wymiata, jest przepiękny, uwielbiam...
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- Bigshrimp
- 50p
- Od: 9 kwie 2012, o 17:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Na całkowite podlanie i dobre nasycenie moich roślin jest potrzebne 90 litrów wody
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Piękna
Gratuluję pierwszej lilii

Gratuluję pierwszej lilii