z dzisiejszego dnia
  z dzisiejszego dnia

mar33-Witaj miło ze wpadłas
 ale mnie rozbawiłas z tą tesciową
 ale mnie rozbawiłas z tą tesciową  

mam nadzieje ze moiiiiii zienciowie tak nie reaguja na mnie

.
 .
 .W tym roku mam ich serdecznie dość...wzięłam się za tępienie ale pewnie nowe nadchodzą bo są u wszystkich. Na razie jedna z sąsiadek przyszła też na odsiecz  .Może we dwie damy im radę !Inni  nic nie robią tylko narzekają i  czekają nie wiadomo na co!
 .W tym roku mam ich serdecznie dość...wzięłam się za tępienie ale pewnie nowe nadchodzą bo są u wszystkich. Na razie jedna z sąsiadek przyszła też na odsiecz  .Może we dwie damy im radę !Inni  nic nie robią tylko narzekają i  czekają nie wiadomo na co!  Żałują kilku  groszy na odpowiedni środek ....
 Żałują kilku  groszy na odpowiedni środek ....
 - Zapraszam
 - Zapraszam
slila1 pisze:Cudny ten irysek pumilla.
 miał miec niebieskie języczki
   miał miec niebieskie języczki  
 mam je z nasionek już piąty rok i na razie żyją W tym roku i ja tępie norniceŚliczne kolorowe marunki - złocienie
 tyle narobiły mi szkody ze wypowiedziałam im wojnę
 tyle narobiły mi szkody ze wypowiedziałam im wojnę  
Tomy-kilka lat temu tez tak zaczynałamTomy pisze:pięknie masz, ja u siebie mam póki co tylko żółte irysy ale rosną tam same od zawsze w swoim środowisku naturalnym
 wszedzie był groz i piach po doswiadczeniach i nauce na forach zrobiłabym wszystko inaczej
  wszedzie był groz i piach po doswiadczeniach i nauce na forach zrobiłabym wszystko inaczej

zanim zrobiłam sesje zdjęciowa
 zanim zrobiłam sesje zdjęciowa   mam je w domu w chłodnym pomieszczeniu
 mam je w domu w chłodnym pomieszczeniu