Lukrecjowy ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Lukrecjowy ogród

Post »

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za niesamowicie miłe słowa, to prawda, że jeśli ktoś inny doceni trud jaki został włożony w stworzenie choćby najmniejszej rabatki Obrazek się raduje najbardziej! A wśród Przyjaciół, chociażby tylko wirtualnych człowiek się czuje najlepiej. I właśnie za to WAM dziękuję!!! Przybywajcie, usiądziemy razem do popołudniowej kawki!
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Lukrecja pisze:A wśród Przyjaciół, chociażby tylko wirtualnych człowiek się czuje najlepiej. I właśnie za to WAM dziękuję!!!
;:168
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

Zaczołem spacer po twoim ogrodzie, super sie prezętuje ciekawe skomponowane rośliny.
Zapraszam w wolnej chwili do mojego raju :wit
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Kornelko szkoda, że ten kociołek taki mały ...przypomina mi kształtem kotły afrykańskie, w których gotowano wroga :;230
Kociołek powinien być podwieszony nad podświetlonym paleniskiem ;:224
Odpoczęłas Kornelko? jutro z nowymi siłami do pracy, dobrze, że jeszcze miesiąc i masz wolne? ;:196
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Kontakt:

Post »

I co ty teraz będziesz robiła,wszystko takie ładne i poukładane. :;230
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Wpadam się przywitać i lecę dalej podziwiać twoje piękne zakątki .
Rabatki powalające i jakie zadbane .

Trochę mało napisane ,ale ja raczej mało gadam :;230
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Alicjo, no bo kim byśmy byli bez Przyjaciół, takich w "realu" mam dość sporo, ale żaden z nich nie pasjonuje się roślinami, owszem lubią posiedzieć, zrobić grilla na wsi, ale wracają do swoich sterylnych domków. Jak zaczynam coś opowiadać o jakiejś roślince, o siedzą jak na tureckim kazaniu, a przecież nie będę swoich gości męczyć, bo w końcu po relaks przyjechali, nie? A tu na FO mogę się wygadać, wyskarżyć na mrozy, na suszę i na co tylko jeszcze przyjdzie potrzeba i mnie rozumieją! Przynajmniej w tej kwestii Obrazek

Piotrze, witam u siebie, do Ciebie wpadnę niebawem, bo już mnie plecki bolą od siedzenia przed Obrazek

Ewciu jaki kraj, takie kociołki Obrazek, ale szkoda go było żeby leżał dalej w skrzyni. Zazwyczaj jak robię jakiś spektakl to kupuję rekwizyty ze swojej kieszeni, bo takie czasy... a potem mi zostają te gadżety, "dorobiłam się" tak prawdziwego patefonu i starej przedwojennej maszyny do pisania - bo były wtedy potrzebne, a teraz są urokliwymi kurzołapami, ale tak lubię, co poradzę.
Ewciu, a na spotkanie podjeżdżam po Ciebie i już, nie ma przebacz. ;:108
Martuś no to dołożyłaś do pieca Obrazek jak to co? chwaściory czekają! było tak sucho i twardo pomimo podlewania, że wyrwać mogłam tylko to, co zielone, a nie o to przecież chodzi. Mam jeszcze kilka wolnych misek, już mam w głowie co do nich włożę, ale to już jutro... ja się tam nie boję o to, co będę robić, bo w wymyślaniu zajęć jestem dobra, nie znam słowa "nudzić się", zawsze jest coś co można ulepszyć. A tak serio,to chcę się wybrać do lasu, a właściwie to na nieużywane pole, bo tam się nasiały brzózki, spróbuję wykopać i posadzić, mam nadzieję, że nie jest na to już za późno.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mmarta1982
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 21:00
Kontakt:

Post »

Kornelko ja tak specjalnie :;230 bo przecież każdy kto ma ogród to wie że zawsze jest coś do zrobienia.Szkoda że ja nie mam takiego kociołka świetnie by wyglądał nad moim ogniskiem. :roll: Ja na szczęście znalazłam pokrewną duszę,choć ma niewielki ogródeczek to wciągnęła się na maksa,jak sie nie widzimy kilka dni to najpierw pytamy co tam dosadziłyśmy ,albo co przerobione ,potem obchód grządek i dopiero na ploteczki.Mnie jutro czeka pielenie warzywnika ,zaczęłam go podlewać i chwaściory od razu poszły do góry :(
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nelu mój sasiad nawiózł ziemi z lasu i ciągle wysiewaja mu się brzozy :wink: Nie trzeba do lasu jeszcze wilk Cię zje lub przystojny Lesniczy zdybie ;:oj
Awatar użytkownika
PiotrekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2011, o 08:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Masz cudne rabatki , wszystko pięknie wykończone , dzięki Tobie wiem jak wykończyć moją rabatkę aby moje czerwone żurawki jakoś wyglądały :)
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Auć! Ależ Ty masz pięknie ;:138
A kociołek rewelacja! Moim zdaniem lepiej wyglądałyby w nim pelargonie. Bakopa chyba za delikatna do żeliwa... Ale to moje zdanie.
Awatar użytkownika
Simbi
500p
500p
Od: 7 paź 2011, o 22:36

Post »

Masz rację kochana, tutaj zdecydowanie można dać upust swoim ogrodowym żalom i radościom, ale i życiowym potyczkom. Ja także nie zanudzam swoich znajomych tematami roślinnymi, bo widzę,że średnio ich to interesuje. Mama ma tylko przekichane, bo musi ze mną robić obchód ogrodowy :lol:
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz...

Moje pierwsze kroki - Alicja
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kornelu, dziękuję za odwiedziny i mile słowa :D
Rh i azalie to moja miłość :lol: A że w lesie najlepiej rosną i miejsca mam dużo, to ciągle dosadzam :lol: Gdy osiem lat temu wyprowadziliśmy się z centrum Warszawy, założyłam, że stworzę sobie rododendronowy las. I teraz konsekwentnie to postanowienie realizuję :lol: Hosty też uwielbiam, mam już dobrze ponad 100 odmian. Ale nie przepadam za ich kwiatami, więc młodym roślinom usuwam pąki kwiatowe, a one szybciej się rozrastają.
Piękne masz rabaty!!
Pozdrawiam Cię serdecznie :wit
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nelu ślicznie u Ciebie każdy zakąteczek wypielęgnowany....przedmioty z duszą ;:333 Ślicznie ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kornelko pewnie jesteś w pracy, miłego, twórczego popołudnia ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”