W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No Danusiu-ma się rozumiec :wink:!
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Po spacerku trzeba odpocząć, tylko gdzie...W końcu państwo nie muszą na kanapie siedzieć :P A zuza z kajzerką nie lubi się rozstawać :P Obrazek Obrazek - Specjalnie dla Ciebie - Tosiu
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak słodko śpi z kajzerką-przyjaciółką ;:226
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
milka0105
1000p
1000p
Od: 2 mar 2008, o 20:59

Post »

A ma może ktoś z was maltańczyka?
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Raczej nie, nie przypominam sobie maltańczyka na forum.
Awatar użytkownika
Beata703
500p
500p
Od: 27 mar 2008, o 09:46

Post »

Antosiu chętnie pokazałabym zdjęcie mojej Saruni,ale ona nie lubi być fotografowana i jak widzi aparat albo telefon to zaraz ucieka :D :D
Pozdrawiam Beata
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuza w poprzednim wcieleniu była chyba gryzoniem, suche pieczywo to jej wielka miłość. :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Mój Rocky suche pieczywo jadł chętnie nad Balatonem (taka glinianka w Bydgoszczy) - był zły, że łabędziom daję, a jemu nie. Tam się najadał za wszystkie czasy starego chleba :lol: - taki pies ogrodnika, sam wolał zjeść stary chleb niż dać innym.
To już 8 mcy jak go nie ma, a ja wciąż tak straaaaaaaaaaasznie za nim tęsknie.
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Piękne te nowe psie pyszczki ;:226
DankaWS mój kudłacz zabezpieczony. bo nie wyobrażam sobie przeglądać jego sierści po każdym spacerze ;:154 a i ja mocno tęsknię za moimi "dziewczynkami" psimi :cry:
Anoli moja bernardynka uwielbiała, ale świeże bułeczki, czasem sobie zakopała na czarną godzinę, a potem odkopywała i zjadała taką czarną bułkę ;:202

oglądałam kilka dni temu film dokumentalny "psy na sprzedaż" szok połączony z koszmarem psów :cry:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Anolka piesie masz śliczne!Ta przytulanka z bulki niezła hehe.Tylko nie zazdroszczę sprzątania,gdy zmieni zastosowanie...
Beatko ja cierpliwie zaczekam,może Ci się uda... :wink:
Danusiu moja Hera takie bułeczki uwielbia zakopywac na "czarną godzinę"pod iglakami.No i wczoraj akurat chciałam przekopac wokół jednego,oczywiście natrafiłam na rozmikłą,rozpadającą się bułę :roll:
No Soniu faktycznie gdyby Tobie przyszło szukac kleszcza... :roll:
Ja jeszcze Anabelle muszę zabezpieczyc,ale to dopiero po 15 maja,bo wtedy ma ostatnie szczepiene,a ponoc wcześniej nie bardzo można...więc oglądam ją po każdym spacerze :evil:
Milko popatrz na all...
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bułeczka jest po mału schrupywana. Przydałyby się w domu wróble...Czasem w tej roli występuję SKandi, chodzi i zbiera wszystkie okruszki. Ale częściej w grę wchodzi odkurzacz - no cóż...Świeże też lubi, ale nie ma z nimi tyle radochy.
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Śliczny piesek Anoli. Mój pies także uwielbia jeść suchy chleb czy bułki, ale idzie mu wiele szybciej i tak w ciągu dnia potrafi pożreć nawet 2 spore bułki czy piętkę. Cóż za apetyt trzeba płacić ale radość z posiadania psa jest bezcenna...
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuzi kajzerka, jeśli nie słuzy do przytulania, starcza na 15 min. Ale nie daję jej więcej niż jedną dziennie. NIe chciałabym żeby jej zaszkodziły. Piesiątka dziękująza wszystkie pochwały. Zuza nawet chicała Wam coś napisać :twisted:
Awatar użytkownika
bigaczzz
200p
200p
Od: 16 lut 2008, o 10:43

Post »

Aro też ma ograniczenia co do jedzenia ususzonego pieczywa, gdyż gdyby zjadł go zbyt wiele nie byłby w stanie zjeść posiłków, które przecież ułożyłem dla niego tak aby dostawał jak najwięcej witamin i składników mineralnych, które starczają mu na aktywnie spędzony dzień. Suchy chleb jest dla niego czymś w rodzaju pomocy w czyszczeniu zębów, po co kupować "specjalne" kości, których producenci wyprzedzają się w wymyślaniu nowych reklam, gdy można dać psu to czego mu nie zdołaliśmy zjeść.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja nie układam jakichś specjalnych posiłków :oops: Mają cały dzień chrupki - zuzka ciągle musi coś glumać. I jeśli nie ma upałów to mają też mokry posiłek w misce, dokładam gdy zjedzą. Dostają też kości i inne dziwne gryzaki, ale to już dziedzina m. Zuzka jest miłośniczką chrupania, gryzienia. Niech się cieszy. Tylko właśnie co do pieczywa nie ma hamulców. Dlatego zawsze coś tam jej suszę, ale wydzielam. Chociaż potrafi i tydzień łazić z jedną bułką - jeśli ma fazę zabawy nią. Co ona potrafi wyprawiać, czasem pokładamy się ze śmiechu.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”