W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
Tak . Silne , pewne siebie , mądre, zapatrzone we właściciela.
Ale muszą być w rękach ludzi właściwych.
To ostatnio pies numer jeden w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
oto Serach
http://pl.youtube.com/watch?v=6_HTb9BiNPU
Ale muszą być w rękach ludzi właściwych.
To ostatnio pies numer jeden w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
oto Serach
http://pl.youtube.com/watch?v=6_HTb9BiNPU
Na wystawie w Szczecinie wystawiał kiedyś suczkę pan z Bydgoszczy.Mówil , że jest bardzo z niej zadowolony.Była bardzo przyjazna , towarzyska.Aż go to trochę peszyło.
To jeszcze cieplutkie zdjęcie z tamtego tygodnia.Monografika rasy w Firgas na wyspach
Dwa pręgusy. Z lewej pies , z prawej suczka.

Jest wiele ras piękniejszych od dogo canario , są psy eleganckie i przecudnej urody uważam , ale nas "kupiły" właśnie te. W środowisku często nazywane są burkami
To jeszcze cieplutkie zdjęcie z tamtego tygodnia.Monografika rasy w Firgas na wyspach
Dwa pręgusy. Z lewej pies , z prawej suczka.

Jest wiele ras piękniejszych od dogo canario , są psy eleganckie i przecudnej urody uważam , ale nas "kupiły" właśnie te. W środowisku często nazywane są burkami

Dziękuje wszystkim za mizianko.Neska oczywiście w pełni szczęścia podczas głaskania, a Aston, to zadowolenie okazuje nieco ostrzej.Ale też nauczymy go czerpać przyjemność z mizianka.
Maleństwa cudne i w nowej fryzurce, i w kucyku, i na fotelu.
Widzę, że wielkość nie jest przeszkodą, a tego najbardziej się obawiam w przypadku Astona.Chciałabym, aby był w domu, więc lepiej żeby zachowywał się tak, aby mógł.
Maleństwa cudne i w nowej fryzurce, i w kucyku, i na fotelu.
Widzę, że wielkość nie jest przeszkodą, a tego najbardziej się obawiam w przypadku Astona.Chciałabym, aby był w domu, więc lepiej żeby zachowywał się tak, aby mógł.
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Graszka 2 pięknego masz kanarka
. Na żywo pewnie jeszcze piękniejszy. Kilka lat temu o mały włos stalibyśmy się właścicielami suni tej rasy, już nawet rozmawiałam z hodowczynią w celach rozpoznawczych:D .Jednak po dogłębnym przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw, wybrałam amstaffkę
. Przesądziły gabaryty , presa jest dla mnie za duża
. W sumie jakby się tak dobrze wpatrzeć, to presa trochę wygląda jak przerośnięty amstaff, czyli jest w moim typie
. Jednak charakter już zupełnie inny. Wstawiaj więcej zdjęć 

Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hehe,bardzo Wam dziękuję w Hery imieniu.Niestety ja sama widzę,że mój piesio starzeje się coraz bardziej.Miewa różne dni-raz jest lepiej,raz gorzej...Dziś wyjęłam jej kleszcza spod pachy!OGLĄDAJCIE DOKŁADNIE SWOJE PSIAKI PO POWROCIE ZE SPACERUAnolka zrób jeszcze zdjęcia swoim piesiaczkom.
Beatko Twoją Sarę też bardzo chętnie obejrzę zwłaszcza,że sąsiedzi zza płota mają owczarka niemieckiego o tym samym imieniu
Beatko Twoją Sarę też bardzo chętnie obejrzę zwłaszcza,że sąsiedzi zza płota mają owczarka niemieckiego o tym samym imieniu

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...