Moje roślinki - weiner
byłem w biedronce ale nic nie kupiłem . . . . znalazłem raptem trzy męczennice z czego dwie były w fatalnym stanie a nie jedna była znośna ale mała i do tego jakaś strasznie biedna . . . był jeszcze bluszcz ogrodowy, bieluń i hosta, nad tą ostatnia się zastanawiałem ale w końcu zrezygnowałem, nic to poczekam do kolejnej dostawy może będzie coś fajnego ;)
Trudno się mówi ;) mam nadzieję że ilona będzie miała więcej szczęścia ;) Dzisiaj upatrzyłem w szkole soleirolię, chyba następnym razem uszczknę sobie trochę bo podobno łatwo strasznie się ukorzenia (nawet na zwykłej wilgotnej gazie!) Jedynym problem jest to czy wytrzyma podróż :P Ale tym będę się martwił potem, widziałem piękną kompozycje, zrobię fotkę nastepnym razem: palemka w donicy a na dole soleirolia, piękny dywanik stworzyła ;) Milenko słuchaj nasturcja fakt też mi starsznie szybko rośnie ale radziłbym ci ją przyciąć troszkę jak już kilka listków wypuści to czubek ściąć to się rozkrzewi, w sumie ja moją to trochę tak na jana przycinam bo dziwne rośnie i wypuszcza dziwnie liście :P