Iwona
rapunzel tak,to prawda.Fajne są te wymiany i zawsze jakaś niespodzianka się trafi gratis
Misiaczka,witaj u mnie
Ta nieśmiałość szybko Ci przejdzie,jak pobędziesz z nami

.Ja też myślałam,że jestem nieśmiała
To cieszę się,że i Tobie przepisik się przyda.
Fotkę zbiorową dla pomidorów zrobię,ale jak trochę już podrosną,bo teraz z daleka,to widać będzie tylko patyki
Zaraza znajdzie Twoje pomidory i na ganku,nie martw się

.
Ja w tym roku muszę pilnować bardzo tej zarazy.Bo szkoda tych pomidorów.Naprawdę rarytasy będą wśród nich.Nasionka będę zbierać,ale są gusta co do smaku.Co smakuje mnie-nie koniecznie musi Tobie.No i poza tym różne miejsca Polski to i ziemia inna i różne warunki uprawy.To może być inny smak.
Ale przypomnij się na jesieni,jeśli będę miała,to dam Ci nasionek.
A w dziale warzywnym była w zimę ''akcja wymiany nasion'' i stamtąd mam te nasiona.Może i w tą zimę będzie.Polecam bardzo
Co do fuksji,to dziś podkradłam 2 szczepki.mam nadzieję,że odżyją w wodzie.
Misiaczko,też na jesień się przypomnij.A może i wcześniej coś tam będę miała.Mogę zrobić trochę sadzonek

.Ale albo do wymiany za coś innego,albo za zwrot kosztów

przesyłki.sytuacja materialna marna ostatnio
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam,że nie odwiedzam Waszych wątków,ale prace polowe mnie wciągnęły

,ciągle jestem do ''tyłu''.Pielenia i siania full,a ja z tymi brzdącami nie mogę robić tyle ile bym chciała.A do pilnowania chętnych nie ma

.
Teściowa,może i nie taka zła,ale wiadomo-''łaska pańska na pstrym koniu jeździ''.Wolę nie prosić.
Miłego dnia i deszczu życzę
Niunia 
ale mnie rozbawiłaś!To muszę więcej wypróbowanych przepisów poszukać

.Będziesz miała
nakaz siedzenia na forum

.Może na żeberka w pomidorach? ,żebyś się mężowi przypodobała.
Zapomniałam się pochwalić,że kupiłam dziś w Biedr.półkę.teraz czekam tylko aż mi mąż zamontuje.Nie był zachwycony,że kwiatki będą na niej i że musi kołki wkręcić w ścianę,żeby ciężar utrzymała.
Półka była tania,bo z płyty meblowej.Ale nie chciałam czekać ''rok'',aż mi M. zrobi drewnianą.Bo inne roboty ma w planie .