KOCHANI
Jak miło z Wami porozmawiać, człowiek tutaj czuje się na właściwym miejscu. Dziś mogę zajrzeć na forum troszkę wcześniej, bo jestem po wizycie u lekarza i mam już wolny dzień

. W ogródku nie powinnam jeszcze pracować, chociaż u mnie jest tak gorąco że chyba nawet nie dałabym rady.
Linetko dzięki Bogu mróz mnie całkowicie ominął, dlatego też nie mam teraz żadnych strat. Uważam że zimą wyczerpałam limit. Orliki to jedne z moich ulubieńszych, chociaż teraz mam mnóstwo fruwających opadłych płatków.
Moniko ta odmiana orlika to NORA BARLOW chociaż u mnie nie ma w środku przebarwień różowych. Może jest to spowodowane silnym nasłonecznieniem, nie wiem, a może inaczej się nazywa. Jeśli chcesz zbiorę Ci nasionka, daj tylko znać.
Gosiu125 witaj miło mi że Ci się podoba, takie opinie są bardzo motywujące. Wpadaj częściej.
Stokrotko uwierz wcale nie takie ładne, tylko zdjęcie pozowane
Simbi witaj, zaraz wpadnę podejrzeć twoje cudeńka
Teraz pokażę Wam zdjęcie mojego rozgrzebanego skalniaka, efekt miał być inny ale plany swoją drogą a życie swoją. Mam zamiar w trakcie trwania sezonu zmienić parę rzeczy, ale to po kolei.