Kochani,BRZOSKWINKA pisze:Tak, ale miejsce gdzie bedzie sadzone powinno być odchwaszczone, bo przez dziurkę w agro perz bedzie wyłaził i inne świństwa i łatwo uszkodzić roślinę podczas odchwaszczania. Dlatego napisałam o oczyszczeniu 0,5 / 0,5m.
Ja zdarlam pierwsza czesc darni i pozniej odrobine skopalam. Ale tam jest taka niesamowita ilosc rozmaitych korzeni ze niewiele moge zrobic
 . Ledwo co szpadel wchodzi
 . Ledwo co szpadel wchodzi   .
.Myslac o folii, mialam na mysli ze te wszystkie trawy i chwasty umra
 -
-Obawiam sie tylko czy cukinia tez nie umrze :/ i czy sie nie odparzy?????
Z dziurkami to dobra uwaga:). A moge zrobic je sama??
Tu gdzie mieszkam , jest strasznie uboga oferta ogrodnicza, nie wiem czy znajde taka folie o ktorej mowicie
 dlatego probuje sobie jakos radzic
 dlatego probuje sobie jakos radzic 

Mój ogród może nie maleńki, ale niewiele miejsca pod warzywa, dlatego muszę się nieźle nagimnastykować, żeby pogodzić sąsiedztwo i znaleźć miejsce na wszytkie warzywka. Z ta korą to mnie zaskoczyłaś, wszędzie czytałam, że zakwasza glebę, może masz rację. Fakt, najwyżej o 1 cukinie mniej na świecie
 Mój ogród może nie maleńki, ale niewiele miejsca pod warzywa, dlatego muszę się nieźle nagimnastykować, żeby pogodzić sąsiedztwo i znaleźć miejsce na wszytkie warzywka. Z ta korą to mnie zaskoczyłaś, wszędzie czytałam, że zakwasza glebę, może masz rację. Fakt, najwyżej o 1 cukinie mniej na świecie  
  .
 . (bo to są owoce?)
  (bo to są owoce?)