.Z początku powoli jak żółw .....
 .Z początku powoli jak żółw .....A potem będziesz ciąć i formować .

, bo dostała nie krzaczki, lecz ukorzenione gałązki, ale ja też od tego zaczynałam więc dzieliłam sie czym miałam.
, bo dostała nie krzaczki, lecz ukorzenione gałązki, ale ja też od tego zaczynałam więc dzieliłam sie czym miałam.
 )Nadzieja umiera ostatnia...

Jeśli Ty Aleksandrze zaczynałeś swoją hodowlę od jednej gałązki... to jestem pełna podziwu!... Jak ktoś tu już na forum napisał - rośliny i ogrodnictwo uczy cierpliwości. Więc się w nią uzbrajam.
 Jeśli Ty Aleksandrze zaczynałeś swoją hodowlę od jednej gałązki... to jestem pełna podziwu!... Jak ktoś tu już na forum napisał - rośliny i ogrodnictwo uczy cierpliwości. Więc się w nią uzbrajam.  A na jednym "patyku", który już ostatnio chciałam wyciągnąć z ziemi, bo sądziłam, że jest całkiem suchy... wyszły 3 młode pędy
  A na jednym "patyku", który już ostatnio chciałam wyciągnąć z ziemi, bo sądziłam, że jest całkiem suchy... wyszły 3 młode pędy   Strasznie się cieszę! (Renata - jeszcze raz dziękuję Ci za te "patyczki"!)
 Strasznie się cieszę! (Renata - jeszcze raz dziękuję Ci za te "patyczki"!) (chyba zrobię z tego reality-wątek.... pt. "młoda trzmielina bez kompleksów i zahamowań"
 (chyba zrobię z tego reality-wątek.... pt. "młoda trzmielina bez kompleksów i zahamowań"   )
   )

)
 ) )Nadzieja umiera ostatnia...
 Kupowałam, bo zauroczyły swą urodą. Podejrzewam jednak, że etykiet nie było w doniczkach. Niektórym sprzedawcom wystarczy napis 'trzmielina" i niektórym kupujacym (mnie np) także wystarczy. Ta z przewagą białego kolory jest płożąca. Raczej mało przyrasta i dopiero na fotce zauważyłam że będzie kwitła
  Kupowałam, bo zauroczyły swą urodą. Podejrzewam jednak, że etykiet nie było w doniczkach. Niektórym sprzedawcom wystarczy napis 'trzmielina" i niektórym kupujacym (mnie np) także wystarczy. Ta z przewagą białego kolory jest płożąca. Raczej mało przyrasta i dopiero na fotce zauważyłam że będzie kwitła  

Mam , mam,  kupiłam te 3 na razie ,no bo jakżesz może być Fan Trzmieliny bez Trzmieliny
  Mam , mam,  kupiłam te 3 na razie ,no bo jakżesz może być Fan Trzmieliny bez Trzmieliny   - Trzmieliny- Emerald Gold , Emerald Gaiety-biała , japońska Interbolwi
   - Trzmieliny- Emerald Gold , Emerald Gaiety-biała , japońska Interbolwi 

dwie trzmieliny których nie miałem -bez imionek ,ale śliczne- jak dzisiaj wsadzę na miejsce stałe to wstawię zdjęcia .
   dwie trzmieliny których nie miałem -bez imionek ,ale śliczne- jak dzisiaj wsadzę na miejsce stałe to wstawię zdjęcia .