Hejka!
Masz bardzo ładny balkonik, szczególnie eukaliptusik śliczny, ta petunia ciemnoniebieska i koleuski, z domowych piękne storczykowe, sukulenty oraz anturium mi wpadło w oko
Witaj Oksi,Uroczy jest Twój balkon a na nim różnorodne roślinki. Bardzo mnie zaciekawiło pnącze na kratce i w dodatku już kwitnące Twoje piękne storczyki ciągle obsypane są kwiatami, czy Ty czasami nie jesteś jakąś czarodziejką
Przyłączam się do pochwał poprzedników i zazdroszczę beztroskiego ustawiania doniczek na ziemi, u mnie to nierealne niestety. Mnie najbardziej spodobały się te wiklinowe gadżety.
Dorotko dzięki,Maryliu o ja tak czaruje swoje storczyki że kiedyś nawet nie jeden pęd złamałam to może tak że strachu kwitną Justynko ,Elu,Iwonko;:196 Jolu czemu nie,Jagoda Monika M.przycioł na styk a pżymocowaliśmy kupiłam w sklepie motoryzacyjnym takie paski czarne pużniej zrobie zdjęcia i ci pokaże,wczoraj pod lodziarną zobaczyłam takie cudo no i się napaliłam żeby sy to na balkon kupić tylko gdzie aoto efekt końcowy wykopalisk
Oksi nie chcę zniechęcać przyszłych archeologów, ale azalia bardziej mi się podoba. To świtnie że tak ładnie kwitna Ci falki, mnie też cieszy każdy wypuszczony pędzik.