Figurki ogrodowe
- sangwinaria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Figrurki ogrodowe
Bardzo fajny pomysł z tymi figurkami , ja co prawda na ogrodzie tego nie mam ale taki drobny akcent dodaje smaku 

- Ulcia
- 200p
- Od: 1 lip 2011, o 14:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
POZDRAWIAM. URSZULA, OGRÓD ULCI KLUB MŁODYCH RÓŻYCZKOWYCH EMERYTEK
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
Ta rozwalona żaba jest świetna
Gdzie można taką dostać?

a czy możecie pisać gdzie jaką figurkę można kupić ?? 

- katrin95
- 50p
- Od: 7 cze 2012, o 18:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No właśnie gdzie takie figurki można dostać bo ja to tylko w sklepach widzę paskudne krasnale
pozdrawiam kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 7#p3084877" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 7#p3084877" onclick="window.open(this.href);return false;
- AnnaBlue
- 50p
- Od: 6 lip 2011, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Figurki ogrodowe
Łooooooooo Maaaaaaatko, ale ten ślimak zupełnie jak prawdziwy, aż mi się brrrrrr,,,,,,,, zrobiło.
Mam nadzieję, że nie ściąga krewnych i kolegów do ogrodu, bo jest rewelacyjny.
Oczywiście piszę o ślimaku z kolorową muszlą.

Nadzieja jest rośliną trudną do wyplenienia. Można nie wiem ile odrąbać gałęzi i zniszczyć, a zawsze będzie wypuszczać nowe pędy.
Isadora Duncan.
Isadora Duncan.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sty 2012, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Takie ślimaki - duuuże i małe bywają w działach ogrodniczych w marketach budowlanych. Ale najcudniejsze figury zwierząt i ptaków naturalnej wielkości widuję w sklepie ogrodniczym dawnego PGR Bródno w Warszawie. Są po kilkadziesiąt zł,bo z żywic, więc ...wolę kupić rośliny. Kupiłam kiedyś naturalnej wielkości czarnego kruka z plastiku i siedzi nad truskawkami. Nie potrafię przebrnąć przez procedurę wklejania zdjęć
, bo też chciałam się swoimi pochwalić.

Przepraszam, syn miał mi pomóc przebrnąć przez wklejanie zdjęć i wkleił nie to co chciałam. Na powyższym zdjęciu jest część kolekcji moich wanienek i kociołków - wiosną sieję w nich kwiaty , koperek. W innych rosną różne odmiany mięty.
A na poniższym obrazku: po 3 m stemplu pnie się wisteria do koła od jakiejś maszyny rolniczej - sama montowałam i osadzałam . Zdjęcie z 2012r.

Przepraszam, syn miał mi pomóc przebrnąć przez wklejanie zdjęć i wkleił nie to co chciałam. Na powyższym zdjęciu jest część kolekcji moich wanienek i kociołków - wiosną sieję w nich kwiaty , koperek. W innych rosną różne odmiany mięty.
A na poniższym obrazku: po 3 m stemplu pnie się wisteria do koła od jakiejś maszyny rolniczej - sama montowałam i osadzałam . Zdjęcie z 2012r.

I tu i tam. Ni tu, ni tam... cz.2
Przyroda nie śpieszy się, a jednak ze wszystkim nadąża. Lao Tsy
Pozdrawiam....... Emilia
Przyroda nie śpieszy się, a jednak ze wszystkim nadąża. Lao Tsy
Pozdrawiam....... Emilia
Ja w tym roku wiozę pełną walizę figurek i pierdół ogrodowych z Niemiec...Tam mają cuda,cudeńka
Ogłaszam ,że teraz na granicami RP moda na MOTYLE;;;jakie byście nie chcieli ,solarne,metalowe,drewniane,led.....no i SOWY 
zmod./pomid.

zmod./pomid.
Z tych balii dopiero by były ogromne kwietniki.