A ja spytam w jakim programie to zrobiłaś. Chętnie zestawiła bym sobie tak narcyzy, tulipany, krokusy czi inne.
basow@ pisze: Modele i modelki masz super!
Już wiem,gdzie będę przychodziła w zimie i na przedwiośniu,żeby doładować akumulatorki![]()
![]()
Mo i oczywiście, grupowe zdjęcia też bardzo efektowne i interesujące!
Grażynko, bo odfrunęgagawi pisze:Małgosiu, wyjęłaś mi to z ust " po prostu bajka!"
Witam nowego gościa !toya75 pisze:Dech zapiera
Tak Moniko, rośnie wszystko - jest zielono i kolorowo.rogalm1 pisze:Wszystko rośnie i kwitnie jak na drożdżach! pomysł zdjęć grupowych na podsumowanie super!
Wisienko, te dwie kępy to bodziszek - niestety nie znam dokładnej nazwy. Jest to bylina i kwitnie na niebiesko.Wisienka pisze: Gabrysiu, niestety nie wiem, co to za rośliny - te rosnące w dwóch kępach?![]()
Kwiatki "psi ząb" pierwszy raz widzę! Nawet nie wiedziałam, że są takie o bardzo dziwnej nazwie.
Czy to popularna nazwa tego kwiatka? Czy faktycznie tak się nazywa? Bardzo wdzięczna roślinka! Czy to bylinka?
Zapomniałam Ci chyba napisać, że cieszę się, iż podpisujesz zdjęcia. Moja nauka dzięki temu nabiera
przyśpieszenia. Wielkie dzięki!![]()
Faktycznie - świetne są te zestawienia zdjęć! Ale nie będę pytać, jak to robisz, bo i tak nie mam tyle do pokazania.
tulipanka pisze:No super te zestawienia Gabi. Ciągle nas zaskakujesz, ale zaskakuj nas tak dalej![]()
A ja spytam w jakim programie to zrobiłaś. Chętnie zestawiła bym sobie tak narcyzy, tulipany, krokusy czi inne.
Nieee... nie gniewam sięgagawi pisze:Gabrysiu- wysłałam życzenia imieninowe używając Twojej widokówki z sasanką deszczową , nie wiedziałam na którą się zdecydować, chętnie wszystkie bym powklejała![]()
![]()
Mam nadzieję, że się nie pogniewasz
reniazt pisze:Gabrysiu - ty jesteś po prostu mistrz fotografii - ja, podobnie jak wiele innych osób - wpadam w zachwyt i nie mogę się napatrzeć. Kwiatki wszystkie takie dorodne i takie zadbane, no i cały ogród - człowiek po prostu wpada w kompleksy.
Coś pięknego - jesteś niesamowita Gabryniu.
Pa, pa ...
Karolcia pisze:Ja już oślepłam Gabrysiu![]()
![]()
Miiriam chodzi Ci o grupowe zdjęcia ?Miiriam pisze:A mnie, Gabrysiu z zachwytu mowę odjęło ............
ale podczas oglądania wygladałam tak![]()
![]()
![]()
Dobrze, że nioszę okulary
![]()
A może krótki kursik dla niewtajemniczonych ?![]()
![]()
![]()
Przepraszam, że tak zasypuję cię pytaniami ale jak to zrobić /zestawienia/ w Photo Filtre? Mam ten program ale prawie z niego nie korzystam.Gabriela pisze:\tulipanka pisze:No super te zestawienia Gabi. Ciągle nas zaskakujesz, ale zaskakuj nas tak dalej![]()
Wiolu, robię to programem Photo Filtre, właśnie z taką myślą aby zestawić te same rośliny i mieć je wszystkie razem.