Dziewczyny odpowiem teraz zbiorczo bo zlapalam dostep do internetu przez tel. Wystawa w Kapeluszu fajna porobilam fotki ale musicie poczekac do jutra nie mam jak dosac bo jestem dostepna tylko przez tel. jeśli chodzi o srzedaz to lipa za wstep trzeba zaplacic aby moc wejsc np aby cos kupic niby nie duzo ale wiele ludzi rezygnowalo i nie wchodzilo. Tylko tyle ze do Kapelusza nie bylo osobnego biletu. Podsluchalam sprzedawcow ze jeśli dalej tak bedzie to bylo to ostatnia wystawa kwiatow kupilam tylko 2 hosty niestety nn i czerwona bazylie bo brakowalo mi do mojego zielnika to taki skrot a jutro wiecej szczegolow. Buziaki :-*
Kochane jestem dopiero wróciłam po weekendowych wojażach Przy okazji odwiedziłam kochanych dziadków
A to moje zakupy Wystawowo- Giełdowe
M.in. Hortensja Grandiflora <3 chcialan jeszcze Anabelke ale nie bylo -
P.S. przekłamanie na zdjęciu kwiaty są białe i fioletowe nie wiem czemu na zdjęciu wyszły hmm niebieskie
W tym roku wystawa miała tytuł " Ogrody na wesoło" Oto krótka fotorelacja
Ta aranżacja przypomina mi ogród moich sąsiadów
Na czasie....Euro 2012
Flora Olomouc
Ociekła z Epoki Lodowcowej
I takie różności
Pozdrawia Was serdecznie wasza fotoreporterka z krzywego zwierciadła
Piękny zachód słońca
Aga, ja też dzisiaj byłam na giełdzie kwiatowej - ceny znacznie niższe niż w centrach ogrodniczych Pelagie po 4 zeta, a surfinie jeszcze tańsze. Dla porównania, w centrum ogrodniczym, mniejsze sadzonki i po 6
Ładne kolorki wybrałaś - to petunie? Zrobiłaś już kompozycję?
Ja miałam dylemat z czym je wymieszać i postawiłam na lobelię Moje wysiane to jeszcze maleństwa, więc dokupiłam dwa kolory i wyglądają ok
Kasiu u mnie jeszcze nic nie posadzone caly czas siapi i zimno brr grzeje sie przy kominku zachody slonca uwielbiam .......romantyczna dusza ze mnie. Twije kompozycje tarasowe rewelacyjne zreszta jak caly twoj ogrod
Reniu jak tez za akimi nie przepadam. Ta roslina to szalwia :-)przesadzilam do donicy z ziolkami i padla nie wiec czy z niej cos bedzie.
U mnie też wczoraj było zimno, ale córki wieczorkiem mnie na rower wyciągły i zajechałam na ogród, kamasja mi zakwitła musze dzisiaj popołudniu zrobić fotki
Znajdziesz chwilke w tym tyg. żeby do mnie podjechać?
Miłego